Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdjęcia |
Mam pytanie, w którym zakładzie fotograficznym najlepiej zrobić zdjęcia legitymacyjne, ile to kosztuje, ile jest sztuk, jak długo się czeka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdjęcia |
Od ręki można odebrać , ale wtedy jest drożej “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
a ile mogą kosztować?
|
|
To zależy gdzie. Ja Robiłem "pod wrzosem" czy coś takiego i czekałem 15 minut i płaciłem coś ponad 15. “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Super, dziękuję za info.
|
|
To jest niedaleko Starego Rynku Obok Hanki Bielickiej. Jak by coś ;) “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
za sztuke, trzy dyszki ;)
|
|
we wrzosie 28 zł za 6szt. płaciłem w tym tygodniu
|
|
Ja tez zawsze robię we "Wrzosie" i czekam około 15 minut na zdjęcia:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
|
Piszę, bo może jeszcze komuś to się przyda. Na Dmowskiego, to chyba Kodak, za 22 złote mamy 4 sztuki, za kolejne 2 trzeba dopłacić 3 złote i za tą cenę czekamy jeden dzień, jeżeli na ten sam dzień to 28 zł, za 4 sztuki. Natomiast we Wrzosie za 22 złote mamy 4 sztuki, ale 2 dodają gratis :)) bo podobno taka promocja teraz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |