poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mieszkanie za rachunki wie ktos??

witam.
Szukam mieszkania wzamian za opieke na nad nim oplacanie rachunkow i czynszu. Nie koniecznie w lomzy. moze to byc piatnica badz okolice. Jestem osoba dokladna i obowiazkowa. O mieszkanie dbam jak o swoje jak trzeba robie remont. Chce zamieszkac tam z mezem i rocznnym dzieckiem. Oboje mamy stale dochody. Jezeli ktos wie prosze o kontakt. pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mieszkanie za rachunki wie ktos??

watpie-----znam w Piatnicy duzo pustych domow ale nikt nie wpuszcza lokatorow. Z jakiego powodu nie wiem-?------------ale wiem ,ze gdy dom jest zamieszkany to zyje!!!!!!!!! PUsty to tragedia.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

wlasnmie w piatnicy pasowalo by mi najbardziej ale ludzie nie chca wynajac....

w Łomży trzeba jeszcze "odstępne"płacić,ale powodzenia!

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

moj kolega ci wynajmie ale pod warunkiem ze musisz byc jego sprzataczka,gotowac prasowac i na posylki byc.

uwazasz ze moj maz sie na to zgodzi?... nie skomentuje.

znam na Szkolnej dwa obok siebie i puste!!!!!!!!! :))) chyba , ze ja bym wynajmowala to byloby co innego -sasiadce napewo by nie odmowili! ale ja nie potrzebuje.

Katon

rzepicha a mozesz zapytac ?

mam podbramkowa sytuacje. nie chce mieszkac u tesciow a maz pracuje w piatnicy byloby luksio. trace nadzieje juz normalnie. w lomzy jest strasznie drogo. dzwonilam dzis go pani z ogloszenia o m2 - chciala 750odstepnego w glowie sie nie miesci. ludziom z lomzynskimi zarobkami ciezko sie utrzymac w tak drogich mieszkanich do tego czynsz rachunki i utrzymac tez sie trzeba caly miesiac... pod miastem jest taniej poza tym pod miastem to nie w miescie dla dzieci lepiej.

bede probowac ale naprawde nic nie obiecuje.

Katon

dzieki bede czekac na odpowiedz :* to dla mnie bardzo wazne....

chyba żartujesz? Na południu śmiało wynajmiesz m4 za 400zł (odstępne) + rachunki. Współczuje mieszkania u teściów:P

daj spokoj sama sobie wspolczuje. no ta baba mnie powalila. u innych czynsz z odstepnym wychodzi okolo 900zl dlatego szukam mieszkania oficyny badz domu nawet z oddzielnym wejsciem za same rachunki badz czynsz i rachunki

chuda001

troche mnie rozbawilas bo malo kto wpusci kogos do mieszkania zeby na nim nie zarobic a tylko za podlewanie kwiatkow

chyba ze rodzine - i to nie zawsze... sam bym chyba wolal zaplacic 3 stowy czynszu i prad niz wpuszczac kogos do domu

jak nie bedziesz realistka to bedziesz szukac i szukac ;)

wynajeci+/- 350 zl

normalne ze mieszkanie jest drozsze od jedzenia... jednak tysiace ludzi placa po 800-1000zl kredytu do tego czynsz i rachunki co wyniesie z 1700zl i co ?!

i ja mialbym do swojego mieszkania swiezego urzadzonego za np 60 tys wpuscic kogos za 400 zl zarobku? [odstepnego] tymbardziej za rachunki...

wolne zarty!

zjadlem troche tekstu w poscie powyzej

chodzilo o to ze wynajecie pokoju i to czesto bylejakiego wraz z czescia oplat za wode/prad itp - kosztuje okolo 350 - 400zl... a gdzie tu do calego mieszkania...

no to wyobraz sobie ze ludzie wynajmuja np z powodu wyjazdow albo powodow osobistych, tak wynajmuja mieszkanie moje 2 kolezanki. chyba malo wiesz skoro jeszcze sie klocisz bo mnie to nie smieszy

Tak, widziałam na kuriach piękny mały domek, ale w dużym ogródkiem, garażami, ludzie są w Stanach, a komuś odstępują za 100zł miesięcznie... Czyli można, tylko trzeba dobrze szukać.

Też współczuję... sama mieszkałam z niedoszłą teściową... potwór w ludzkiej skórze:P

Powodzenia, a nuż się uda;) też chciałabym wyrwać gdzieś "na swoje"...

ja sie nie kloce

sam bym nie wynajal za darmo! i szukasz poprostu niemozliwej jalmuzny...

nata09

ciekawe jakby sie mieszkalo twojemu narzeczonemy z Twoja matka...

upieraj sie dalej przy swoim. ludzie wynajmuja by dom zyl a nie stal pusty i niszczal.

ciekawe jakby sie mieszkalo twojemu narzeczonemy z Twoja matka... - wiec nie dziw sie ze dziewczyna chce isc na swoje..

kleofasy nie znasz tej kobiety wiec nie wiesz co przeszłam. mojej matki też nie znasz więc o co Ci chodzi...

...your smile made my day :~)

chuda001 jakbyśmy się zeszły kiedy na kawę to by się pewnie tematy nie kończyły.... cóż, nie mniej jednak życzę Ci byś znalazła to,czego szukasz;)

ja Wam mówię, a mówię bo wiem - święty spokój jest bezcenny!

wiesz juz trace nadzieje..

Przeważnie każdy chce jeszcze odstępne bo chce na tym jeszcze zarobić

znam kogoś z piątnicy, wieczorem postaram się tą osobę popytać, chociaż nic nie mogę obiecać... nie trać tej nadziei...
proszę nie poddawaj się:)

...your smile made my day :~)

no odstepne 100 200 lub 250zl a nie jak w lomzy 700 albo 600. to przegiecie

niunia zapytaj prosze to dla mnie takie wazne..

I to wielkie przegięcie.
Ludzie chyba raty w banku spłacają tymi odstępnymi bo ceny KOSMOS

chyba wam sie w glowach popierdol...lo

szukasz jalmuzny i kropka - tak jak juz wczesniej wspomnialem

i chwalisz sie czy zalisz???

wspominasz publicznie o katordze jaka cie dotyczy w zyciu z tesciowa - czyli sama o sobie swiadczysz jaka jestes pusta i tepa bo o takich rzeczach sie nie mowi - wiec ja pytam jak by sie zylo twojemu mezowi z twoja matka??

o tym sie nie mowi na forum i albo to zrozumiesz albo rozpedz sie i walnij glowa w sciane!!! bo tylko doglebnie tepy czlowiek porusza takie tematy publicznie... i nic mnie nie obchodzi co ty przezylas... poprostu trzeba miec swoj rozum honor i obeznanie w swiecie

jak tak ci zle to wyprowadz sie do swojej matki albo idz... gdzies... i tyle w tym temacie!!!

wymowna synowa kur.. go mac...

jeszcze raz poweim byc moze znajdziesz kogos naiwnego kto ci za 200 zl wynajmie mieszkanie - po pierwsze bylo by to niesamowite szczescie a po drugie glupota wlasciciela!!!!!

kolejna sprawa...

hahahaha - bo nie da sie tego okreslic zupelnie inaczej jak tylko pelnym i doglebnym wysmianiem...

powinnas powiedziec ze poprostu nie stac cie na wynajecie porzadnego mieszkania w normalnej cenie albo rudery za 100 zlotych

a nie smiesz wysmiewac oczekiwania innych ludzi ktorzy chca wynajac porzadne pokoje/ lokale za normalne i nalezne pieniadze

moze poradzisz sobie sama?

kup mieszkanie za 200-250 tys - i wynajmij jeden pokoj komus za 200zl... starczy ci na mleko i kawe...

jak znajdziesz to.. znajdziesz... ale przestan robic z siebie posmiwisko... idz do wojska tam dotaniesz prycze i 3 posilki za darmo...

kleofasy spiepszaj z orum jak nie chcesz pomoc. co ty myslisz sobie bedziesz tu kogos ocenial? kogo na co stac albo jaki kto jest? jakie masz prawo co? o matko nie ma to nie ma po co budujesz sie na tym watku co? taki jestes bogaty to zapraszam na stancje do lomzy. wtedy pogadamy. a pozatym to nie mieszkasz z tesciami. PS moi tesciowie sa wporzadku. chce isc "na swoje" ciulu. i nie pisz wiecej nie denerwuj mnie bo twoje wpisy nic mi nie wnosza. zawsze znajdzie sie jakas menda co zycie uprzykrzyc musi. w tym wypadku padlo na ciebie trudno.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org