poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zajazd Przylasek

gorąco nie polecam obiektu, który tylko z wyglądu przypomina pensjonat. Wyposażenie owszem nie jest najgorsze ale zachowanie Pani KIEROWNIK psuje atmosferę urlopu,odnosiło się wrażenie, że nie jesteśmy mile widzianymi gośćmi, każde nasze pytanie czy prośba było odbierane jak atak. Brak sprzątaczek,kompetentnej obsługi i w ogóle profesjonalizmu w prowadzeniu obiektu turystycznego.Nie będę się powtarzać bo wszystkie wcześniejsze negatywne komentarze to prawda i mam wrażenie jakby były opisane przykłady z naszego pobytu w tym miejscu. Nie polecamy!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zajazd Przylasek

A gdzie to?

A co to jest i gdzie to jest??

irek:)
Coś mi się wydaje że naodwalałeś maniany a teraz sie żalisz:):):):)

Wiartel Zajazd Przylasek- ,,Dantex,,

Irek:)
Bo syf po swoich libacjach to sie sprząta samemu a nie każe komus sprzątac :)

Zgadzam się z Panem Irek12345 W 100%,niestety także miałam nieprzyjemność być w ośrodku "Zajazd Przylasek w Wiartlu". Nie chcę nikomu wmawiać żeby nie wybierał sie do Zajazdu Przylasek w Wiartlu ponieważ ludzie mają swoje zdanie.:]Ale ja jednak mam coś do powiedzenia otuż jest tam nie miła atmosfera i chamstwo ,imprezy do rana jeśli ktoś wybiera sie z dziećmi a szczególnie małymi to niestety ale raczej proszę sie powstrzymać.Ja byłam tam kilka dni i wiem jak to jest gdy jest pełny ośrodek ludzi.Pani kierownik nie ma podejścia do ludzi,jak można ją tak nazywać (kierownikem?) ja tego nie rozumiem.Przyznam że jedzenie jest dobre ale obsługa jest masakryczna! jeżdze tam od kilku lat i nigdy takiego czegoś to jeszcze nie widziałam masakra wielka jedna masakra:(Nie polecam tego ośrodka

No tak konto założone tylko po to żeby obsmarowac ośrodek w Wiartlu :):)

Witamy Państwa,

Chcielibyśmy przyłączyć się do tej dyskusji.
Przykro nam, że ani Irek12345 ani Donia którzy piszą z tego samego IP (---.xdsl.centertel.pl) z sąsiednich serwerów Piskich nie przyszli do nas i nie wyrazili swojego niezadowolenia z pobytu u nas jeżeli taki miał miejsce.

U nas w Zajeździe panuje czysto rodzinna atmosfera, Pani Kierownik jak ją nazywacie ma na imię Pani Lucynka i tak też się do niej wszyscy zwracają łącznie z obsługą i jeżeli ktoś ją kiedyś nazwał Pani Kierowniczko czy Pani Kierownik to raczej było to humorystyczne.

Jeżeli chodzi o imprezy, możemy się pochwalić organizacją bardzo różnych wydarzeń, spotkań tematycznych, grilli grupowych, wesel i to, że goście bawią się do samego rana tylko potwierdza, że dobrze spędzają czas. Są one organizowane tylko w weekendy, dlatego jeżeli ktoś ma chęć przyjechania z dziećmi na weekend to proszę nam o tym powiedzieć to na pewno dostaną państwo pełną informację o tym co jest zaplanowane na dany weekend bądź znajdziemy państwu zaciszne miejsce na posesji.

Serdecznie Pozdrawiamy i Zapraszamy do naszych nowych domków mazurskich z łazienkami, klimatyzacją, TV i tarasami.

Zajazd Przylasek

szczerze? mam wrażenie , że byliśmy w dwóch innych miejscach.
komentarze na górze bardzo mnie zdziwiły a wręcz zszokowały, bo nie spotkałam się z niemiłą atmosferą w tamtym miejscu a wręcz przeciwnie. Nie wiem nawet od czego zacząć.
Obsługa przemiła, z ciągłym uśmiechem na twarzy. Kiedy zapytaliśmy o informacje dotyczące ośrodka dostaliśmy bardzo szczegółową informację, biuletyn informacyjny oraz zostaliśmy odesłani na stronę internetową .
Posiłek również spożywaliśmy w tamtym miejscyu. Ceny w porządku, jedzenie smaczne, obsługa jak najbardziej na plus ( taka miła pani kelnerka z warkoczem). Co do pani kierownik, jeżeli dobrze kojarzymy, ze to taka pani blondynka to nie spotkaliśmy się z 'olewaniem' nas . Widać, że trzyma to wszystko w kupie i zorganizowaniu. Nie było także jakichś problemów kiedy zapytaliśmy o oprowadzenie po obiekcie a wiemy z doświadczenia, ze nie wszyscy chcą to robić .
Ze swojej strony polecamy bo nie spotkało nas tam nic niemiłego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org