Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie zostawić dziecko? |
Szukam jakiegoś przedszkola gdzie jest możliwość zostawienia dziecka na 2 godziny dzienni do godziny 20 albo i później. Zna ktoś takie miejsce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie zostawić dziecko? |
na godziny to opiekunka.
|
|
Chodzi mi właśnie o jakieś przedszkole. Dlatego że nie mam żadnej opiekunki a wiadomo że nie każdemu można zaufać a druga sprawa że nie każdemu się zechce siedzieć 2h dziennie bo wiadomo że pieniędzy dużych z tego nie będzie.
|
|
tylko opiekunka ci zostaje w tych godz..i bez przesady duzo osob zatrudnia opiekunki..moze znajomych sie popytaj... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
W tym problem że nie mam znajomych %-)
|
|
eentualnie niektorzy tu na forum korzystaja z opiekunek..mozesz powiedziec zeby na priv jakis kontakt ci wyslali..jak za godz to 10zl na godz mysle ze mozesz dac i napewno znajda sie chetni..a co do twoich obaw no worries akurat w lomzy rzadko kiedy zdarza sie leserka jako opiekunka Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Na Reymonta jest Magiczny Świat i tam mozna zostawić .
|
|
Dzięki wielkie. Jutro się tam wybiorę.
|
|
chyba w domu
|