Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncert Juli |
Czy ktoś może słyszał o koncercie Juli który ma być w Łomży? Yo_ziomus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncert Juli |
a kto by na to poszedl? 2 piosenki zaspiewala... moze ma i wiecej o ktorych nikt nie slyszal jednak tak czy siak jak te piosenk isa tak beznadziejne jak te 2 pierwsze... to owszem na koncert pojdzie tlum glupich nastolatek - oczywiscie kiedys nieszczesliwie zakochanych i beda wielbic wykonawce heh
|
|
Cena biletu jest taka sama i dla melomana i dla głupiej nastolatki. I to się liczy. A sala prawdopodobnie byłaby pełna.
|
|
a gdzie on będzie i jaka cena biletu ? Yo_ziomus
|
|
bycmoze tak dodam ze nie ma z mojej strony zadnej zazdrosci poprostu nie podoba mi sie jej glos teledysk i tekst piosenek a do tego smieszy to zachwycenie niektorych zwlaszcza dzieciakow przyznam ze slyszac ta piosenke 3 raz w radio bez pojecia kto ja spiewa szlak czlowieka trafial - nie mowiac ze grali 20 razy dziennie a dla wielu to byle co nie mniej jednak skoro ma swoich fanow 2 marnych piosenek niech robi kariere
|
|
do autorki: chyba nie pojelas ze kolega pisal o sytuacji czysto hipotetycznej ;) troche czytania ze zrozumieniem ;)
|
|
Niestety, tak to obecnie jest - kasa, kasa i długo nic... A współczesne "młodzieżowe" radia takie jak np. Eska mają z tego niezły biznes, puszczając kilkadziesiąt razy na dobę to samo i promując kręcenie tyłkiem w bikini za pieniądze (EskaTv), ale cóż - jest popyt, jest i podaż... Ale nie chcę specjalnie zbaczać z tematu ani powtarzać tego, co ludzie napisali o Juli w podobnym wątku. Osobiście nic do niej nie mam, życzę jej jak najlepiej :)
|
|
Aha, no i Jula nie kręci tyłkiem za pieniądze, na szczęście :)
|
|
powiem tak - promocji w Łomży Ona nie potrzebuje i prędzej koncert by się zakończył porażką niż sukcesem
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |