poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koncert Juli

Czy ktoś może słyszał o koncercie Juli który ma być w Łomży?

Yo_ziomus

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koncert Juli

a kto by na to poszedl?

2 piosenki zaspiewala...

moze ma i wiecej o ktorych nikt nie slyszal

jednak tak czy siak jak te piosenk isa tak beznadziejne jak te 2 pierwsze... to owszem na koncert pojdzie tlum glupich nastolatek - oczywiscie kiedys nieszczesliwie zakochanych i beda wielbic wykonawce heh

Cena biletu jest taka sama i dla melomana i dla głupiej nastolatki. I to się liczy. A sala prawdopodobnie byłaby pełna.

a gdzie on będzie i jaka cena biletu ?

Yo_ziomus

bycmoze tak

dodam ze nie ma z mojej strony zadnej zazdrosci

poprostu nie podoba mi sie jej glos teledysk i tekst piosenek a do tego smieszy to zachwycenie niektorych zwlaszcza dzieciakow

przyznam ze slyszac ta piosenke 3 raz w radio bez pojecia kto ja spiewa szlak czlowieka trafial - nie mowiac ze grali 20 razy dziennie a dla wielu to byle co

nie mniej jednak skoro ma swoich fanow 2 marnych piosenek niech robi kariere

do autorki:

chyba nie pojelas ze kolega pisal o sytuacji czysto hipotetycznej ;)

troche czytania ze zrozumieniem ;)

Niestety, tak to obecnie jest - kasa, kasa i długo nic... A współczesne "młodzieżowe" radia takie jak np. Eska mają z tego niezły biznes, puszczając kilkadziesiąt razy na dobę to samo i promując kręcenie tyłkiem w bikini za pieniądze (EskaTv), ale cóż - jest popyt, jest i podaż... Ale nie chcę specjalnie zbaczać z tematu ani powtarzać tego, co ludzie napisali o Juli w podobnym wątku. Osobiście nic do niej nie mam, życzę jej jak najlepiej :)

Aha, no i Jula nie kręci tyłkiem za pieniądze, na szczęście :)

powiem tak - promocji w Łomży Ona nie potrzebuje i prędzej koncert by się zakończył porażką niż sukcesem

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org