środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBRA KRAWCOWA

Hej, potrzebuję rady. Macie namiary na dobrą krawcową, która uszyje mi ładą spódnicę w kontrafałdy lub z koła? A może ktoraś z kobiet które czytają to forum podjęłaby się takiego "wyzwania"? ;) Wiem, jest bardzo dużo takich spódnic na allegro ale taka, która ma 45cm nadawałaby się dla mnie chyba tylko jako pasek.. Jestem wysoka więc ciężko coś znaleźć bo albo jest za krótka albo wyglądam jak zakonnica. Na allegro można kupić też szytą pod indywidualny wymiar, ale wiadomo że lepiej przymierzyć :) Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na ten temat i mniej więcej ile to będzie kosztowało, bo w ogóle się nie orientuję w cenach materiału itd. Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBRA KRAWCOWA

*ładną

Na Małachowskiego 2 (na tarasie) jest zakład krawiecki i tam szyje dziewczyna ubrania damskie.Korzystałam i polecam.

Megic

Na sybiraków jest dobra tel 501942297

Łomża St Rynek pod Filarami

Tylko teraz kogo wybrac;)

Konstytucji 3 Maja 2A Pani Agnieszka polecam bardzo solidna

Polecam krawcową na Małachowskiego (chyba Megic pisze o tej samej). Tam są chyba ze trzy, ale ta o której myślę rzeczywiście ma zakład na "tarasie" (na dole jest chyba kebab).
Nie szyłam nic co prawda u niej, ale zaniosłam sporo rzeczy do przeróbek i jestem bardzo zadowolona.

Dziekuje:)

Świetna keawcowa jest na Broniewskiego w tych domkach obok złotej rybki.

Polecam krawcową na ul . Małachowskiego :)

Witam

Na Broniewskiego, naprzeciwko jest sklep z mięsem i komis rowerowy.
Kobieta bardzo dokładna.

Idź do Sailora na Broniewskiego, tam laska ma mega dryg do tego

posiada ktos numery do podanych wyzej krawcowych?

hm, a nie lepiej się nauczyć szyć? ;) będziesz mogła sobie sama wszystko uszyć według własnego gustu i też zaoszczędzisz trochę bo umówmy się, krawcowe trochę biorą. Za maszynę zaplacisz raz, to jest koszt jakiś 300-400zł i potem tylko materiały, jeśli chodzi o maszynę, to podstawowa z łucznika na poczatek da radę, ja mam tę http://www.galerialucznik.pl/pl/p/LIDIA-2016-Wysylka-i-prezent-zestaw-do-szycia-gratis/71 łatwa w obsłudze, fajnie się na niej szyje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org