Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRA KRAWCOWA |
Hej, potrzebuję rady. Macie namiary na dobrą krawcową, która uszyje mi ładą spódnicę w kontrafałdy lub z koła? A może ktoraś z kobiet które czytają to forum podjęłaby się takiego "wyzwania"? ;) Wiem, jest bardzo dużo takich spódnic na allegro ale taka, która ma 45cm nadawałaby się dla mnie chyba tylko jako pasek.. Jestem wysoka więc ciężko coś znaleźć bo albo jest za krótka albo wyglądam jak zakonnica. Na allegro można kupić też szytą pod indywidualny wymiar, ale wiadomo że lepiej przymierzyć :) Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na ten temat i mniej więcej ile to będzie kosztowało, bo w ogóle się nie orientuję w cenach materiału itd. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRA KRAWCOWA |
*ładną
|
|
Na Małachowskiego 2 (na tarasie) jest zakład krawiecki i tam szyje dziewczyna ubrania damskie.Korzystałam i polecam. Megic
|
|
Na sybiraków jest dobra tel 501942297
|
|
Łomża St Rynek pod Filarami
|
|
Tylko teraz kogo wybrac;)
|
|
Konstytucji 3 Maja 2A Pani Agnieszka polecam bardzo solidna
|
|
Polecam krawcową na Małachowskiego (chyba Megic pisze o tej samej). Tam są chyba ze trzy, ale ta o której myślę rzeczywiście ma zakład na "tarasie" (na dole jest chyba kebab). Nie szyłam nic co prawda u niej, ale zaniosłam sporo rzeczy do przeróbek i jestem bardzo zadowolona.
|
|
Dziekuje:)
|
|
Świetna keawcowa jest na Broniewskiego w tych domkach obok złotej rybki.
|
|
Polecam krawcową na ul . Małachowskiego :)
|
|
Witam Na Broniewskiego, naprzeciwko jest sklep z mięsem i komis rowerowy. Kobieta bardzo dokładna.
|
|
Idź do Sailora na Broniewskiego, tam laska ma mega dryg do tego
|
|
posiada ktos numery do podanych wyzej krawcowych?
|
|
hm, a nie lepiej się nauczyć szyć? ;) będziesz mogła sobie sama wszystko uszyć według własnego gustu i też zaoszczędzisz trochę bo umówmy się, krawcowe trochę biorą. Za maszynę zaplacisz raz, to jest koszt jakiś 300-400zł i potem tylko materiały, jeśli chodzi o maszynę, to podstawowa z łucznika na poczatek da radę, ja mam tę http://www.galerialucznik.pl/pl/p/LIDIA-2016-Wysylka-i-prezent-zestaw-do-szycia-gratis/71 łatwa w obsłudze, fajnie się na niej szyje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |