Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie mogę zgłosić chorego gołębia? |
Gdzie mogę zgłosić chorego gołębia ? Jest u mnie na osiedlu niechce za bardzo jeść i chyba ma coś z łapką i skrzydłem. Próbowałam się dodzwonić do schroniska ale nikt nie odbiera . ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie mogę zgłosić chorego gołębia? |
najlepiej zadzwoń pod 112 lub 997 napewno pomogą
|
|
weterynarz, ale pewnie będzie trzeba zapłacić. a do schroniska to po prostu trzeba go zawieść, jak masz czym... --------------------------------------------------------
|
|
Do schroniska jak już się dodzwonisz, albo do weterynarza. Ale szczerze wątpię czy w schronisku go przyjmą. Moja koleżanka kiedyś oddała małe jeżyki do Muzeum Przyrody w Drozdowie, Oni tam się chyba zajmują jerzykami (ptakami) i się nie dogadali co do gatunku, ale w efekcie przyjęli te jeże, więc może i gołębiem się zajmą.
|
|
Do odstrzału!
|
|
Gołębie mają gody i pewnie się pobił z innym. Sam odleci jak będzie na to gotowy. Zero stresu.
|
|
Do kogos kto lubi z golebii rosolek.
|
|
Zadzwoń na Krótką, oni zajmują się takimi przypadkami, poinstruują Cię jak to załatwić. Jeśli nie masz zamiaru opiekować się nim do wyzdrowienia, to nastaw się na eutanazję, nikt nie weźmie pod opiekę dzikiego ptaka, a jeśli należy do gołębiarza to już nie będzie mu potrzebny. Ptasie azyle są za Olsztynem i w warszawskim zoo, ale to pewnie za daleko.
|
|
Ośrodek Rehabilitacji Zwierząt prowadzony przez Biebrzański Park Narodowy, tel. 85 738 06 20
|
|
temat zamknięty. ;)
|
|
mozna wiedziec na przyszlosc do zrobilas? h0jowe forum
|
|
zjadla go kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |