Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono okulary w pokrowcu |
W niedziele (5.08.2012) w godzinach popołudniowych na trasie Białystok - Łomża, w okolicach Elżbiecina, znaleziono na drodze pokrowiec firmy ARCTICA (czarny z białymi paskami) z okularami w środku (czarna oprawka). Prawdopodobnie wypadły motocykliście. Jeżeli ktoś zgubił pokrowiec, proszę o kontakt mailowy. Mogę wysłać zdjęcie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono okulary w pokrowcu |
Dodam jeszcze, że są to okulary korekcyjne, męskie.
|
|
Masakra ...
|
|
Skończ z tą masakrą ,bo nie jesteś ani zabawny ani poważny. Oby znalazł się właściciel,bo okulary konkretne.
|
|
Nawet nie zwracam uwagi na takie komentarze. Po prostu znalazłam i chcę, żeby wróciło do właściciela. Jednak okulary to ważna i nietania rzecz.
|
|
A niech wypisuje te masakry, dzięki temu temat będzie utrzymywał się na górze :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dokładnie, trzeba podnieść temat :)
|
|
No wiec ja temat podbijam. Serduszko przywracasz wiare w ludzi, ze dobrzy ludzie jeszcze istnieja :) Pozdrawiam. .
|
|
Wiara wiarą, a właściciela jak nie było tak nie ma. Być może wcale nie jest z Łomży lub okolic.
|
|
ja zgubiłam złoty łańcuszek - szkoda że nikt nie zgłosi się ze znalezieniem..:D
|
|
Odnalazł się właściciel. Misja Zakończona :D Niestety nie za sprawą tego forum :P Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |