Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego ja zarabiam 1600zł/tydz a wy na miesiac |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego ja zarabiam 1600zł/tydz a wy na miesiac |
Bo robisz za granicą..
|
|
a ja na dzień, chociaż nie zawsze ;)
|
|
ryba psuje się od głowy ;)
|
|
Jeśli sie upodle to bedę 5 razy tyle co Ty na mieśiąc.. Tylko ja chcę żyć i niemieć nikogo na sumieniu...
|
|
ryba22 -Tytuł postu to pytanie retoryczne? Napisz gdzie robisz, a wszystko będzie jasne he
|
|
Hahahahah oj rybka, od dwóch lat żalisz się na forum, że pracodawca Cię wykorzystuje i świątek piątek czy niedziela musisz tyrać za 1200 mc. Piekarzyk wyjechał na sezonówkę i poczuł się panem świata bo za dwa miesiące tyrki przywiezie do Polski 5000zł :)
|
|
typowy łomżyński kozaczek hahaha
|
|
bo dropsa siorbie wspolnie z tatusiem :)
|
|
jestes meska dziwko
|
|
kolejny dzieciak zakłada temat bez sensu i sie masturbuje przed kompem. juz zaraz koniec wakacji gówniarzu to masz jeszcze chwile na jaranie się. odpowiadając na pytanie to uwazam tak jak przedmówcy: przejąłeś interes po ojcu i teraz ty ssiesz na łomży no moze jeszcze i twój stary "obrabia" do emerytury. za tą kase to nawet kijem bym cię nie trącił a ty pały ssiesz haha
|
|
bo w UK (bo stąd piszesz), tyle się zarabia przy betoniarze machając 14 godzin szpadlem.... no comment.. Ich bin fur Berlin...
|
|
"Autor: ryba22 (---.28.113.229.threembb.co.uk)" - Wszystko jasne. Przy najnizszej krajowej mozna tab zarobic jakies 1200 w tydzien, nie chce mi sie liczyc. Spoko, siedz, mozesz zostac, w koncu jak tu ci sie nie udalo to tam ci sie moze udac... prawda? .. .. .. Nie, jednak nie. ;)
|
|
Autorze tematu nie wracaj do Polski. Jak masz harowac przez miesiac i zarabiac tyle co tam w tydzien, a i tam lepsze zycie niz tu te chamstwo :) Pozdrawiam i zycze powodzenia. .
|
|
A ja zarabiam w od 3 do 3,8tys tygodniowo, i co łyso ci teraz że za damski wuj w Anglii robisz??? Haha co za nieudacznik "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
najlepsze w tym w tym wszytskim jest to ze chodziło mi raczej o fakt ze tak pojebał sie swiat ze polacy wszedzie za białych murzynów robia. a jak widac wiadomo czemu??? bo sa kurwewsko hujowym narodem który nie porafi działac dla dobra ogółu i widzac ze ktos ma lepiej odrazu go atakuje. ps. *** mnie to obchodzi ile zarabiasz
|
|
Jak ktoś zarabia naprawdę to siedzi cicho.... Tylko fantasci pisza takie rzeczy na forum.
|
|
A czemu tak mało, tyle się naharujesz i za takie marne grosze. Człowieku, jeśli nim jeszcze jesteś zmień pracodawcę.Żal mi takich jak ty bo prędzej garbu się dorobią. Jak już zasuwać to za porządną kasę a nie za`takie drobne;p Trzeba się cenić człowieku, gdzie twoja godność, że tak nisko upadłeś:DDDD
|
|
A pozostałą resztę **** obchodzi ile Ty zarabiasz :) Spójrz na swoje wcześniejsze posty, żaliłeś się i skamlałeś jak pies, że pracodawca w piekarni Cię wykorzystuje i musisz tyrać kilkanaście godzin za marną kasę, teraz grasz kozaka bo wyjechałeś za granicę i tam Cię wykorzystują? W swoim krótkim życiu wiele przepracowałem za granicą, u różnych pracodawców ale mimo wszystko najlepiej jest mi w Polsce, nawet jeżeli stawka jest mniejsza.
|
|
o jakiego piekarzyka pajacu ci chodzi to pojecia nie mam. a stawke podałem z głowy kurewski naród
|
|
aaa i wszystko jasne, jebnelo Ci sie o te dwa zera bo jak na białego (lachociąga) murzyna przystało to stawka w sam raz i jeszcze dla pana angola wisienki wylizac trzeba za taka stawke jak te 16zl na tydz.
|
|
co wy tu tak sobie ublizacie ? Nie znacie innego języka tylko ten prostacki i wulgarny. Mnie bardzo dziwi ,że administrator na takie teksty pozwala. Myslę ,że ktoś się w koncu winien wziąść za tego adminisratora bo czyni to uważam świadomie. Valles
|
|
ryba22 zakaładając ten post znał odpowiedzi.......... kretyni
|
|
to dobrze, to sobie zarabiaj pókiś zdrów
|
|
bo jesteś synem tatusia
|
|
azmolek napisałem ze 1600zł/tydz aby nie pisac ze 800zł jak płaca na kebabie czy w sklepach dziewczynom jak wcale jest praca zasrana gdzie wogóle. wpisuja na najnizsza krajowa a nie na smieciowa umowe zlecenie czy o dzieło.albo najnowszy hit, załoz własna działalnosc heheh a ja kolego jak ponad 21 mln( na2008 rok) innych polaków wyjechałem a Ty pozostałes z tymi co krasc potafia i z tym co do gówna sie przyzwyczaili9 zapewne jestes w tej grupie)i mam wiecej niz te 1600zł/tydz ale to juz jak pisałem *** cie obchodzi ale miło było pogadac na poziomie i wyjac z konwersacji wnioski dlaczego jest jak jest. a jest hu...wo
|
|
Nie odniose sie do tego ile zarabiasz ryba. Nie odniose sie do tego ile inni zarabiaja. Odniose sie do tego ze jestescie debila** .
|
|
a ja kolego jak ponad 21 mln( na2008 rok) innych polaków wyjechałem ----> znaczy to, że połowa Polaków wyjechała ;p
|
|
A ja akurat ci nie zazdroszczę ryba22. Też kilka lat temu mogłam wyjechać do pracy za granicą i to w swoim zawodzie na rok czasu na kontrakt . Ale nie chciałam zostawiać rodziny, małego wtedy dziecka...i nie żałuję tej decyzji :) Wolę tu zarabiać mniej ale być szanowanym obywatelem niż śmieciem, parobkiem za granicą..Mój znajomy też był - przyjeżdżał do Polski to pana rżnął a potem przy wódce jak zaczął się żalić to mówił jak go tam współpracownicy poniewierali, jak najgorszego bydlaka...przykre ale prawdziwe..
|
|
Kama nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Sa ludzie ktorzy sa szanowani za granica tylko Ty o tym nie wiesz. Znam duzo takich ludzi i sam widzialem takze nie zawsze tak jest. .
|
|
wszyyscy cwaniacy za granicą pokaż co jesteś w stanie tutaj zrobić jak nie masz żadnego poparcia i pomocy i daj znać Andrzej W.
|
|
może odpalasz dupska murzynom ?
|
|
do jaaaaaaaaaa : nie wrzucam wszystkich do jednego worka bo jest tam jakaś setna część szanowana przez tubylców, ale to rzadkość.. kazdy tam przy łopacie robi a tu jak przyjeżdża to udaje nie wiadomo kogo..no ale cóż, każdy wybiera to co jemu pasuje. do a.n.d.y. : masz rację, niech się tu wykaże co potrafi a nie idzie na łatwiznę :D
|
|
Do Kama : przeciez lopata to taka sama robota jak tutaj. W Polsce jest robota przy lopacie, tak jak i za granica. Ja osobiscie wolalbym pracowac przy lopacie za granica NIZ PRZY LOPACIE W POLSCE. Zadna praca nie hanbi. Nie wiem skad u Ciebie takie poglady, ale to Twoja sprawa. Za granica lepsze zarobki i serio wolabym tam z lopata latac niz tu. .
|
|
Ale śmietnik na tym forum, wyrwał się jakiś cwaniaczek, tylko ciekawe kiedy go w dupę kopną i co wtedy napisze, jeśli wogóle napisze. A tak a propo twoich dochodów i rozchodów to pewnie siedzisz jak szczaw i przeniosłeś się na wegetarianizm, bo na mięso cię nie stać (trudno zrozumieć cwaniaka, który coś tam w życiu spróbował i już nie wie na czym mu **** jeździ) i podejrzewam, że jak szybki był początek to jeszcze szybszy będzie koniec. Ale z mojej strony powodzenia, cwaniaczku, obyś dupy nie sparzył. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Konsul2 - dobrze podsumowałeś..:) jaaaaaaaaaa : najśmieszniej jak taki cwaniak mówi że za biurkiem siedzi za granicą a na łopacie jedzie :D A skoro o tym mowa to ja akurat gdybym była facetem to wolałabym przy łopacie w Polsce. Stawka wcale nie mała ( z tego co się orientuję ) a do tego na miejscu bym była. Źle nie jest, nie chciałoby mi się tułać za granicą , spać w baraku i jeszcze w dupe dostawać..:)
|
|
Bo jesteś nieudacznikiem i musisz klepać biedę.
|
|
Polak przy łopacie za granicą ? a czym sie różni łopata na emigracji od tej w kraju? chyba tylko stawką za wykonywana pracę ! Jeżeli znasz język, jestes choć trochę ambitny, nie musisz przerzucać piachu, nie koloryzujcie z tym traktowaniem Polaka jak murzyna. Nie jeden polski pracodawca jest gorszy od tych angielskich.
|
|
dostaje 250 funtów tygodniówki za 12 godzin harówki i się podnieca a tak przez rok czy dwa lata tu się żalił jak tu pracy nie ma ... Praca jest tylko zamiast do ZDZ trzeba było iść do LO i pokombinować to nawet 2800 będzie każdego 1 a nie jak u prywaciarzy , a wiem jak jest za granicą więc po prostu mleko ci poleciało jak zobaczyłeś kilka funtów wessałeś i pomnożyłeś to przez X5 ... a następnego dnia już tej kasy nie miałeś ;)
|
|
Szlak mnie trafia jak pisza ludzie, ktorzy nie pracowali za granica i wypisuja jak to sie polakow traktuje, ze spia w barakach i jak w dupe dostaja. Widac ze w dupie byliscie i gowno widzieliscie. Nie dziwie sie ze tak myslicie bo Polska to tepy narod, a co do tego BARDZO zacofany od np. zachodu. A gosciu, ktory zalozyl ten temat sam przyznal ze wymyslil to z glowy i nigdzie nie wyjechal. A wy dalej piszecie swoje bzdety. Wiadomo ze nie wszedzie za granica jest tak dobrze. To jest moje zdanie. .
|
|
to czego się wypowiadasz jak już temat się zamknął
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |