środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rolki

Hej, jeździ ktoś z Was na rolkach? :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rolki

TAAK!

tak

A gdzie jeździcie? :)

ja jeżdżę ale nie mam rolek

;DDDDD

W Łomży bieda, jeśli chodzi o miejsca do jazdy na rolkach... Trzeba jechać za miasto, szukać lokalnych dróg z dobrym asfaltem :/

Szablak-Nowogród, Siemień-Podgórze (jakoś w tamtą stronę), Drozdowo-Wiktorzyn. W samym mieście, nie ma ani jednej dobrej ścieżki (kauczuk/asfalt), po mało której ulicy można w miarę bezpiecznie jeździć. A chodniki i ścieżki z polbruku nie nadają się na rolki, żadna przyjemność.

Ja jeżdżę po ścieżkach rowerowych, bo za miasto musiałabym chyba właśnie na rolkach jechać :) Ogólnie po ścieżkach jeździ mi się nawet nie źle, ale z reguły jest na nich pełno gałązek i kamieni, przez co już miałam jedną nie zła wywrotkę :/

ja jeżdżę głównie na moim osiedlu w koło bloku, skate parku przy ks. Anny i na "alejkach papieskich". Ostatnio też wypróbowałam nowy chodnik prowadzący od ul. Prusa w kierunku galerii Venda, liczę, że jak uprzątną kamyczki będzie to niezła miejscówka do jazdy.

Jeździcie na fitness'ach czy agresiv'ach

i potwierdzam Drozdowo-Wiktorzyn i dalej w kierunku Olszyn mało uczęszczana i dobra trasa

a wg to po ile macie lat? bo chciałabym obalić mit, że to sport dla dzieciaków, mam więcej niż 30 lat i jestem z siebie dumna, że jeżdżę! :)

mam 30tke ;D i w sumie to chętnie z kimś pojeżdżę, w towarzystwie zawsze weselej :) A po alejkach papieskich też czasem jeżdżę. Nowej ścieżki nie przetestowałam, bo stwierdziłam, że jest za bardzo zasypana piaskiem :) Dobrze, że tam będzie, zawsze wygodniejsza droga do domu :)

Ja mam 35 lat i też jeżdżę na rolkach, a w zimę na łyżwach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org