Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rolki |
Hej, jeździ ktoś z Was na rolkach? :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rolki |
TAAK!
|
|
tak
|
|
A gdzie jeździcie? :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ja jeżdżę ale nie mam rolek ;DDDDD
|
|
W Łomży bieda, jeśli chodzi o miejsca do jazdy na rolkach... Trzeba jechać za miasto, szukać lokalnych dróg z dobrym asfaltem :/ Szablak-Nowogród, Siemień-Podgórze (jakoś w tamtą stronę), Drozdowo-Wiktorzyn. W samym mieście, nie ma ani jednej dobrej ścieżki (kauczuk/asfalt), po mało której ulicy można w miarę bezpiecznie jeździć. A chodniki i ścieżki z polbruku nie nadają się na rolki, żadna przyjemność.
|
|
Ja jeżdżę po ścieżkach rowerowych, bo za miasto musiałabym chyba właśnie na rolkach jechać :) Ogólnie po ścieżkach jeździ mi się nawet nie źle, ale z reguły jest na nich pełno gałązek i kamieni, przez co już miałam jedną nie zła wywrotkę :/ ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ja jeżdżę głównie na moim osiedlu w koło bloku, skate parku przy ks. Anny i na "alejkach papieskich". Ostatnio też wypróbowałam nowy chodnik prowadzący od ul. Prusa w kierunku galerii Venda, liczę, że jak uprzątną kamyczki będzie to niezła miejscówka do jazdy. Jeździcie na fitness'ach czy agresiv'ach i potwierdzam Drozdowo-Wiktorzyn i dalej w kierunku Olszyn mało uczęszczana i dobra trasa
|
|
a wg to po ile macie lat? bo chciałabym obalić mit, że to sport dla dzieciaków, mam więcej niż 30 lat i jestem z siebie dumna, że jeżdżę! :)
|
|
mam 30tke ;D i w sumie to chętnie z kimś pojeżdżę, w towarzystwie zawsze weselej :) A po alejkach papieskich też czasem jeżdżę. Nowej ścieżki nie przetestowałam, bo stwierdziłam, że jest za bardzo zasypana piaskiem :) Dobrze, że tam będzie, zawsze wygodniejsza droga do domu :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ja mam 35 lat i też jeżdżę na rolkach, a w zimę na łyżwach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |