Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apteka na Bema - pani aptekarka |
Witam. Zna moze ktos z was tą panią z apteki taka ruda z krotkimi włosami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apteka na Bema - pani aptekarka |
Ja znam to moja żona
|
|
A ja jestem z archiwum X
|
|
Ja chyba wiem o kogo Ci chodzi :) jeśli jest to ta sama osoba której szukasz to ma już męża od 2 miesięcy ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Z tego co wiem nazywa sie Ania to o nią mi chodzi
|
|
człowieku, myślisz, że forum to najlepsze miejsce na takie dyskusje? a jeżeli ktoś ją zna to co? chciałbyś o sobie czytać głupie posty? temat jest bez sensu i nie jestem z tą panią spokrewniona. Chcesz coś od niej to idź do tej apteki i porozmawiaj a nie robisz podchody. a jeżeli chcesz tu zrobić wywiad na jej temat to jesteś dziwny
|
|
a to nie nie mi chodziło o inną w takim razie szczęścia :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
do buebuebue sama jestes dziwna, nie wiesz dlaczego sie o nia pytam to zamknij pyszczek. Pytam sie bo mam swoje powody i nie chodzi mi tutaj o wypisywanie o niej głupot.
|
|
uważaj z tym pyszczkiem. nadal uważam, że pisanie o kimś na forum jest dziwne i niekulturalne, pomyśl sobie jak czuje się ta osoba, gdy ludzie piszą o niej na forum, rozumiem, że masz swoje powody, to logiczne, ale dlaczego wciągasz w to inne osoby
|
|
młody kasztanek niech uważa z tym pyszczkiem, bo to forum nie do obrażania tylko do konwersacji i każdy może tu napisać co chce... młody kasztanku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |