Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w firmie 4lan tudzież inet |
Czy ktoś z Was drogich forumowiczów:)))) ma ineternet w tej firmie? Jak oceniacie jakośc połączenia? Czy jesteście zadowoleni i warto to wziąć. Wiem że nie chcą instalować na okres próbny bo jak mi pani powiedziała"zajmuje to pół dnia" w co trudno mi uwierzyć. Pół dnia to by chyba zajmowało jakby za każdym razem instalowała to nowa ekipa ludzi patrząc w instrukcją obsługi. Czekam na odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w firmie 4lan tudzież inet |
witaj Teraz chyba sie zwie netster.Miałem pare miesięcy temu z tej firmy.Wtedy traciłem : nerwy,pieniądze,i czas pozdrawiam
|
|
włąsnie teraz to jest netster np firma jka firma dobre łacze ok, :)
|
|
Kur...de znow nic nie zrozumialem z wypowiedzi PTYSIA.
|
|
niechodzi wam przypadkiem o introlan >? bardzo dobre ceny i z nie oficjalnych zrudel wiem ze nie dlugo zostanie zwiekszone do 1mb bez zmiany oplaty :) Na osiedlu puscili swiatlowody ostatnio ja tam sie podpinam :) neostrada to ****. 550kbit/s= 57zł miesięcznie. wiecej info pod: http://www.introlan.pl/ ![]()
|
|
Jeszcze kilka lat temu narzekałem na nich, ale ostatnio jest OK. Nie ma przestojów, większe przepustowości za niższą cenę. Dodatkowo dają pocztę, serwer www (php, mysql, postgresql). :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
no i podono szykuje sie nastepne zwiekszenie przepustowosci do 1mb :) ![]()
|
|
i chodziło mi o netster, dawny inet, 4lan.... http://www.4lan.pl/oferta.html _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
i czym to idzie swiatlowodami czy radiowka ? ![]()
|
|
u mnie radiówką do bloku, a w bloku stoi serwerek i kablami do mieszkań _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
ostatnio jest ok. mam 512 Kb/s, ale zawsze jest troszkie ponad i od 24-tej do 6-tej ponad 1 Mb/s
|
|
Chodziło mi oczywiście o netster
|
|
Tak jest we wszystkich radiowkach, nie ma sie co sie dziwic :) wieczorami jest 2x taka przepustowosc, w sumie to dobrze mozna sobie kompa noca zostawc, ale z drugiej strony to radiowki sa bardzo wadliwe przynajmniej 1 wmiesiacu musza cos poprawiac albo narpawiac i neta niema w dzien :/. ![]()
|
|
ist rox:)/ sieciowy dc++/ tv sieciowa/servery cs'a i et/ nie narzekam na predkosc:)1,24Mb/s teraz a wieczorkiem jest o wiele lepiej:) ![]()
|
|
Ja miałem inet, i musze Ci powiedzieć że to jest chyba najgorszy internet w Łomży. Dziwnie się tym komenatrzom, bo jak ja miałem go jeszcze miesiąc temu to przepustowość miałem maksymalną 56 kbs\s a powinienem mieć conajmniej 128. Więc nie polecam, nic u nich nie można załatwić, często nie ma neta.
|
|
Żeby korzystać u nich z netu trzeba mieć mocne nerwy i dużó cierpliwości. Obiecane przepustowości, owszem są. Ale ciągle coś im szwankuje, zwłaszcza w godzinach wieczornych. Raz wkurzuli mnie dokładnie, jak czekałem na naprawę coś około 10 dni, a oni twierdzili, że tylko 2. Kilka razy czekałem po 2, 3 dni. Nigdy nie chcieli dać upustu z tytułu przerw. Straciłem przez nich wiele nerwów. Pani w biurze jest najlepszą specjalistką od wykręcania się sianem w imieniu firmy (szef powinien to docenić). Pan Robert obiecuje zawsze złote góry. Rozwiązałem z nimi umowę parę miesięcy temu i bardzo się cieszę. Znam osoby które nadal szarpią się z tą firmą, tracąc nerwy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |