Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gosciniec wrazenia;)) |
Jak tam wrazenia po goscincu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gosciniec wrazenia;)) |
podobno nie wiadomo jakie są te wrażenia ale za pewne sobie takie
|
|
|
Nie obyło się bez przykrych zdarzeń i interwencji służb porządkowych. Jeden z widzów doznał złamania otwartego nogi i karetką został przetransportowany do szpitala. Dwóch mężczyzn zatrzymała ochrona koncertu- jeden z nich usiłował sforsować bramki zabezpieczające. Także podczas koncertu zgubiła się 13-latka.
|
|
Bilans, tak więc Browar - 5+ a jakże by inaczej było Koncert gwiazd - 1+ Ochrona - 5+ Ludzie - 4+ Atmosfera ogólnie na piątkę z minusem Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Pani Maryla jakoś ak dziwnie chodziła, a może się mylę?
|
|
Dla mnie super. Jestem pod wrażeniem kamila Bednarka i jego występu.
|
|
poza pewnym ochroniarzem , gościniec super ! martynka
|
|
Drogie piwo 6 zl za wyborowe?! h0jowe forum
|
|
na górze od zjazdu chodziło ze sobą 3 ochroniarzy taki pan z wąsem i 2 młodych a waliło od nich wodka niesamowicie ;D xDD i ten najbardziej nawalony mial takie wrzody pod pachami ze masakra xD
|
|
Ja ogólnie nie lubię takich imprez, ale przyznam szczerze, że w tym roku nie było źle :)
|
|
A mi się nie podobało za ten szmal co Rodowicz za śpiewała trochę by pan prezydent dodał i by przyjechał Tomas Anders do Łomży
|
|
Było super!szkoda że tylko raz w roku..
|
|
a mi się podobały solówki pana Zbyszka (gitarzysta solowy Maryli) po koncercie udało się nam nawet dostać od niego autografy i kostkę ;)
|
|
Kamil to gość potrafi wzbudzić pozytywne emocje !
|
|
bez rewelacji,piwo siczkowate,za te pieniądze można było ciekawsze gwiazdy ściągnąć do Łomży,tak naprawde zwykła kapela podwórkowa za pare stówek rozbawiła by towarzystwo:) aa
|
|
Było fajnie atrakcji dla małych dzieci nie brakowało :))))
|
|
nie zesrajta się tą całą Panią Marylą
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Gocc1jo1ozc&feature=youtu.be
|
|
Kamil - fajnie, Maryli nie lubię wiec już nie zostałam
|
|
happy cyt:,,Było fajnie atrakcji dla małych dzieci nie brakowało :)))),, TAAAK po 22,00 spiace w wózkach roczne dzieci, rodzice zawiani,większość ludzi znieczulona piwskiem,tandeta wkoło Czy nie mozna zrobic imprezy masowej bez piwa????????????? no tak,wtedy program musi mieć poziom !!!!!!!!!!!!!! DiDi
|
|
Byłem tylko na Maryli i ludzie bawili się o niebo lepiej niż na Dodzie!
|
|
a mnie gościniec ominął już 2 raz z rzędu. no nic warunki nie sprzyjały niestety żeby tam dotrzeć ;p
|
|
jestem ciekaw ile osób by przyszło jak by było to w jakiejś hali i trzeba by było kupić bilet, pewnie koncerty by się nie odbyły, a tak ilu mamy wiernych fanów maryli i pedała kamilka? tysiące, śmiech na sali albo jak woli jedna z osób na tym forum... masakra!
|
|
Kamilowi kibicowałem gdy brał udział w Mam Talent, młody, zdolny chłopak....ale wczoraj zamurowało mnie ... dobry jest. Do Rbn - a skąd wiesz,że on jest pedałem?? Ich bin fur Berlin...
|
|
a ja wczoraj na after party byłem z marylką pod gruszą Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
MODY LEWAK BUHEHE PODNIECAJCIE SIE DALEJ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Hej, poszukuje faceta, który był na Łomżyńskim Gościńcu, może ktoś z was skojarzy, ok.180cm wzrostu, ciemny brunet, dobrze zbudowany, włosy dość krótko przystrzyżone, dołeczki podczas uśmiechu, ubrany w niebieski T-shirt, jeansy, a na nogach klapki(japonki), stał w towarzystwie kobiety i mężczyzny w ogródku piwnym obok 3 dziewczyn.
|
|
W kilkuminutowym skrócie Video (część I - Młode Talenty): http://www.youtube.com/watch?v=qlUnwDexkgU Fotogaleria:: http://radzilow.net/?id=1&nr=285
|
|
a jakie mają być wrażenia? srakie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |