piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakby ktoś potrzebował pracy

W Łomży naszej kochanej natrafiłem na ogłoszenie o pracy ("Kontakty" z 23 lutego) a wygląda ono dokładnie tak:
----------------------------------------------------------------------------------
Hurtownia Negresco poszukuje kandydata na stanowisko:

KIEROWCY AKWIZYTORA

- prawo jazdy kat. C
- staż minimum 3 lata prawnika
- wykształcenie wyższe prawnicze
- od ósmego semestru studiów do 5 lat po ich ukończeniu

List motywacyjny oraz CV składać... ble ble ble itd...
-----------------------------------------------------------------------------------
Jako że jestem osobą bezrobotną postanowiłem chwycić świat za jaja i posiąść tę wiedze tajemną "kierowcy-akwizytora", ale nie wiem zupełnie od czego zacząć, a poza tym boje się rozmów i ta sama nazwa "Negr...o" jakoś nie budzi zaufania. Może ktoś z formułowiczów mi pomoże...?

Pozdrawiam Wszystkich Gadaczy...
Sfrustrowany bezrobotny, w produkcyjnym wieku i bez prawa do zasiłku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakby ktoś potrzebował pracy

To jest tylko hurtownia lodów i mrożonek.

nie polecam tej pracy. kiedyś byłem tam zatrudniony, własciciel to prawdziwy h....j. nie da rady nawet z nim normalnie porozmawiać, gorzej jest chyba tylko w tej drukarni jda, tamten właściciel to wieeeeelki h...j.

He.. zgodnie z tym ogłoszeniem , prawnik z wyższym wykształceniem będzie sprzedawał jakieś mrożónki i będzie kierowcą samego siebie

Całkowicie głupie to ogłoszenie... durnia szukaja?

sheepard, ale czy ty oby sie nadajesz na tego akwizytora, jestes prawnikiem, czy nie, bo moze ty sie pytasz, a kwalifikacji nie masz

Byłem tu. Tony Halik
Było szaro, jest kolorowo.

waldek27

Komuś chyba palma odbiła z tym ogłoszeniem? Rozumiem, że w Łomży jest mało ofert pracy, ale to już jest przegięcie. Jeżeli ktoś kończył studia prawnicze to nie po to, aby rozwoziź chłodnią po wioskach mrożone pyzy.

Pozdrawiam
BUŁKA

masz racje BULKA
niestety to ogloszenie obrazuje nasza tragikomiczna sytuacje na rynku pracy-facet bedzie mial prawnika za cene kierowcy

ciekawe czy właściciele tej firmy mają jakiekolwiek wykształcenie?

podstawowe ?

Zauważcie, że wymagają jeszcze minimum 3 lat praktyki w zawodzie prawniczym! Totalna bzdura.

Raczej watpie zeby ktos sie u niego sie zatrudnil chyba ze naprawde sypnie kasa, Bo rynek pracy az tak strasznie nie jest przesączony prawnikami jak ekonomistami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org