Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakby ktoś potrzebował pracy |
W Łomży naszej kochanej natrafiłem na ogłoszenie o pracy ("Kontakty" z 23 lutego) a wygląda ono dokładnie tak: ---------------------------------------------------------------------------------- Hurtownia Negresco poszukuje kandydata na stanowisko: KIEROWCY AKWIZYTORA - prawo jazdy kat. C - staż minimum 3 lata prawnika - wykształcenie wyższe prawnicze - od ósmego semestru studiów do 5 lat po ich ukończeniu List motywacyjny oraz CV składać... ble ble ble itd... ----------------------------------------------------------------------------------- Jako że jestem osobą bezrobotną postanowiłem chwycić świat za jaja i posiąść tę wiedze tajemną "kierowcy-akwizytora", ale nie wiem zupełnie od czego zacząć, a poza tym boje się rozmów i ta sama nazwa "Negr...o" jakoś nie budzi zaufania. Może ktoś z formułowiczów mi pomoże...? Pozdrawiam Wszystkich Gadaczy... Sfrustrowany bezrobotny, w produkcyjnym wieku i bez prawa do zasiłku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakby ktoś potrzebował pracy |
To jest tylko hurtownia lodów i mrożonek.
|
|
nie polecam tej pracy. kiedyś byłem tam zatrudniony, własciciel to prawdziwy h....j. nie da rady nawet z nim normalnie porozmawiać, gorzej jest chyba tylko w tej drukarni jda, tamten właściciel to wieeeeelki h...j.
|
|
He.. zgodnie z tym ogłoszeniem , prawnik z wyższym wykształceniem będzie sprzedawał jakieś mrożónki i będzie kierowcą samego siebie Całkowicie głupie to ogłoszenie... durnia szukaja?
|
|
sheepard, ale czy ty oby sie nadajesz na tego akwizytora, jestes prawnikiem, czy nie, bo moze ty sie pytasz, a kwalifikacji nie masz
|
|
Byłem tu. Tony Halik Było szaro, jest kolorowo. waldek27
|
|
Komuś chyba palma odbiła z tym ogłoszeniem? Rozumiem, że w Łomży jest mało ofert pracy, ale to już jest przegięcie. Jeżeli ktoś kończył studia prawnicze to nie po to, aby rozwoziź chłodnią po wioskach mrożone pyzy. Pozdrawiam BUŁKA
|
|
masz racje BULKA niestety to ogloszenie obrazuje nasza tragikomiczna sytuacje na rynku pracy-facet bedzie mial prawnika za cene kierowcy
|
|
ciekawe czy właściciele tej firmy mają jakiekolwiek wykształcenie?
|
|
podstawowe ?
|
|
Zauważcie, że wymagają jeszcze minimum 3 lat praktyki w zawodzie prawniczym! Totalna bzdura.
|
|
Raczej watpie zeby ktos sie u niego sie zatrudnil chyba ze naprawde sypnie kasa, Bo rynek pracy az tak strasznie nie jest przesączony prawnikami jak ekonomistami. ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |