Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lomza plac budowy |
Wracam do Lomzy ,a tu plac budowy . Rozkopane ulice , rynek miasta. Chcialbym zapytac sie ,dlaczego na kazdym kroku widac polska bylejakosc ,czemu na nieremontowanej czesci jezdni ul. Zawadzkiej zalega pelno blota ,zwiru i kamieni .Po co zmieniac ulice na starym rynku jesli wiele ulic w tym miescie nie nadaje sie do uzytku np. ulica przykoszarowa . Mamy coraz lepsze samochody ,drozsze a te wymagaja lepszej nawiezchni . Apeluje do nadzoru remontowanej zawadzkiej i sikorskiego . Przejazdy prosze zrobic porzadek. , na pasie jezdni po ktorym odbywa sie ruch,. Natychmiast
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lomza plac budowy |
A ty nauczyłeś się wydawania rozkazów od swojego ,,bosa" zza granicy?
|
|
A jak nie to co?
|
|
km, zawadzka ma być remontowana, więc bez podniet
|
|
wrócił chłopak z saxów, boss miał co najmniej lincolna, którego dał mu umyć, przyjechał do ojczyzny i nie wie co się dzieje. Spokojnie człowieczku, budujemy leszy Świat.
|
|
Jutro Maryla go ochłodzi :):) Dajcie chłopakowi poszumieć jeden dzień :):)
|
|
Będąc gdzieś tam, trzeba było od czasu do czasu wejść na 4portal: 4lomza.pl lub: http://www.wspolczesna.pl/ lub http://www.lomza.pl/ lub: http://superlomza.pl/Community/Default.aspx lub: http://www.narew.info/ a nawet tu: http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Lomza/ A tak gadasz od rzeczy. Remonty, remontami ale za kilka miesięcy lepiej będzie się jeździło m.in. Zawadzką
|
|
Widze ze dla niektorych ,ten balagan i to tz. norma ok tolerujce dalej
|
|
Wrócił nam z saxów rewolucjonista:):):) Będzie wojna łomżyńsko-ratuszowa:):)
|
|
Tylko skończę jeść to zaraz lecę i robię :)))
|
|
I języka ojczystego też widać dawno nie używał.
|
|
chyba najpierw ***** muszą zrobić i rozkpoać żeby potem to ładnie wyglądało
|
|
Nie wrocilem tylko jestem na wakacjach, a Ty maruda jak widze to tylko siedzisz zawsze przed kom i piszesz bzdury ,jesli placisz podatki to zabieraj glos. Wiele osob ktorzy pracuja za granica n zasilaja budzet tego kraju utrzymujac rodziny ,i moze nawet cale panstwo . Wiec maja prawo zadac . Co z tego ze cala zawadzka ma byc remontowana w przyszlosci , pas jezdni obecnie przeznaczony do ruchu powinien byc czysty bez blota ,kamieni ,zwiru inwestor jesli wyjezdza z placu budowy ,powinien nie zanieczyszczac drogi ,za to sa napewno jakie kary ,wiec odpowiednie sluzby gdzie sa czy niewidza tego ,czy moze dla nich to norma .????
|
|
km:) Mam czas to siedzę :) Podatki też płacę to i zabieram głos:):) A przez Zawadzką jeździc nie musisz:):):) Kto sobie drogę skraca ten uje.b.any do domu wraca:):):)
|
|
Niestety musze . A jesli jak widze popieracie taki stan placu budowy .to i napewno jakosc drogi bedzie taka sama . wg pn czyli byle jak ,byyle jakis.
|
|
Nie musisz:) Nawet jak wyjeżdżasz a Księżnej Annny czy też z Księcia Janusza to nie musisz :):) No chyba że innej drogi nie znasz , ale to juz inna bajka:):):)
|
|
km - krótkomówiac czytaj wieści co się dzieje i ma dziać a pozniej dyskutuj. Powiedz, z jaiego zakątka Świata przyjechałeś na wakacje, a wtedy podyskutujemy o tamtejszych zwyczajach na budowach - milych wakacji...
|
|
POLSKA to wieczny plac budowy i wieczny kryzys ---------------------------------------------
|
|
km to, że tu podrzesz gębę nic Ci nie pomoże. Rusz zad jak Ci się nie podoba i pojedź do Urzędu Miasta krzyczeć. Polecam Ci trasę Szosą Zambrowską, żebyś oponek w błocie nie ubrudził:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a jednak jest reakcja na post km:)
|
|
Niewiarygodne, rozkaz został wykonany. Ja nie mam takich chodów ''na górze'', ale co szkodzi spróbować: proszę mi należycie odremontować halę targową, obniżyć podatki lokalne, uciąć nieuzasadnione premie dla urzędników z ratusza, zlikwidować PUP albo chociaż jego część, utworzyć strefę ekonomiczną, zrobić coś z wieżą ciśnień(!), bo się marnuje i rozdać każdemu mieszkańcowi Łomży po cukierku. Natychmiast.
|
|
Ale czego na chłopaka gadacie? On ma rację!. I myślę, że pomoże ; http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=29331
|
|
No właśnie widzę, że ktoś po za obrażaniem interesuje się tym :) PS: Narzekacie sami na drogi w Polsce, a jak ktoś chce zacząć działać to od razu go gasicie, wyzywacie od różnych... Może i ma lepszy samochód, ale przez Was przemawia taka zazdrość, że ......
|
|
km, sorry pomyliłem się, chodziło o to że przykoszarowa ma być remontowana, jest to już zaklepane, więc bez podniet.
|
|
Brud syf i malaria ...
|
|
To potanczcie taniec Słońca zeby nam siwecilo w trakcie remontow, a nie tylko deszcze i deszcze padaja :). Wtedy blota nie bedzie
|
|
Ma chłop posłuch jak cholera:):):) km na PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ktoś myślący założył rzeczowy post w którym ma rację i... co? Jak może być dobrze zrobione i posprzątane, jak i po co odpowiednie służby mają pilnować porządku, skoro 99% wypowiadającym się tu taki stan rzeczy odpowiada... Na szczęście, większość nie jest miarą normalności.
|
|
Po pierwsze to budowa nie jest jeszcze zakonczona wiec tego napewno teraz nie sprzatna. :) Po drugie na zachodzie jest duzo duzo lepiej. Ten kto byl to wie o czym mowie. Tam po prostu mysla ludzie. .
|
|
Na szczescie panie/pani cmyk te 99% rozumie, ze jest taka nie inna pogoda i zjawiskiem normalnym jest bloto. A jak samochod kapcie sobie brudzi, to wybierajcie alternatywna droge.
|
|
jaaaaaaaaa a co z tego że trwa budowa ? Jest wydzielony pa ruchu i ma być czysty i przystosowany do ruchu, a nie na drodze piach i kamienie. Idąc twoim tokiem myślenia, to jak trwa budowa, to w koło ma być syf i przez pas wydzielony do jazdy da radę tylko terenówką przejechać, bo budowa przecież trwa ... ---------------------------------------------
|
|
Jak zwykle dużo szumu o nic... Zawadzka od dłuższego czasu nie nadaje się do jazdy i w końcu zostanie wyremontowana ale jak zwykle znajdzie się ktoś kto się będzie czepiał do wszystkiego... ahhh Polaczki...
|
|
Kto to w ogóle słyszał, żeby podczas remontu czysto było - chyba tylko tam, gdzie się nic nie robi.
|
|
SN4P, voodoo, i im podobni... Jak weźmiecie firmę remontową bo odnowienia łazienki, a zrobią wam niezły śmietnik w całej chałupie, też będziecie tacy tolerancyjni? Co mnie obchodzi, że pada deszcz, że obok jest budowa i sto innych bzdurnych tłumaczeń? Do 15 marca mam zapłacić podatek. Nikogo nie obchodzi, że mój pracodawca nie zapłacił mi jeszcze, albo, że nie mam pracy, albo, że..... Tak i tutaj, budowa budową, a pas przeznaczony do ruchu powinien być w takim stanie jak należy. A tak na marginesie powiem Wam, że warto czasami wyjechać gdzieś poza Łomżę, jeszcze dalej niż Piątnica... A jak już Wam się to uda to popatrzcie trochę dookoła, a jak już 'zobaczycie' to pomyślcie, a przynajmniej spróbujcie... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |