Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukamy rudego kota |
Czy widział ktoś może rudego kota? Zaginął w czwartek wieczorem na ul. Moniuszki. Jeśli tak, bardzo czekamy na jakieś informacje o nim. Tel. 668 223 976
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukamy rudego kota |
lepiej poszukajcie rudego Donka
|
|
Masakra ...
|
|
bardzo proszę o kontakt, czy ktoś widział rudego, puchatego kota - wygląda jak pers.Jest bardzo charakterystyczny. Dla znalazcy nagroda piniężna.
|
|
kolo mnie dwa rudzielce spaceruja -ale wredne cholery! zaden do persa nie podobny, typowe "dachowce" nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
kolo mnie dwa rudzielce spaceruja -ale wredne cholery! zaden do persa nie podobny, typowe "dachowce" nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
do chińczyków podrzuć :D ;)
|
|
dziś widziałam pod klatką na ulicy spółdzielczej 30 jak się nie mylę. ;) dosłownie godzinę temu.
|
|
ale takiego rudego, puszystego? bo w tym rejonie chadza jakiś czarny...? bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Kot nazywa się Marcel, jest bardzo przyjazny. Bardzo proszę o kontakt tel. jeżeli ktoś z Pańctwa go zobaczy! Bardzo, bardzo nam zależy aby wrócił do nas do domu. Dziękuję tel. 668 223 976
|
|
tak rudego puszystego trochę grubszego, wyglądał na oswojonego;)
|
|
emiilkaxd napewno jestes wieksza(szy) od kota i chinczycy mieliby z ciebie wiekszy pozytek!!!!!!!! daj idioto namiary to ciebie przerobia i usmazysz w woku.Pasuje??? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Byłam tam i rzeczywiście na ogródkach był kot rudy z białą krawatką, ale to nie Marcel. Nasz wygląda jak pers ma długą sierść, puszysty ogon. A już cieszyłam się że się znalazł... Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Mam cały czas nadzieję że się znajdzie, on bardzo lubi ludzi jest ufny i przyjazny.
|
|
tu niżej jest zdjęcie kota bardzo, bardzo podobnego do Marcelka... - http://www.kupsprzedaj.pl/o/maine-coon-sliczny-rudy-kot/1947117
|
|
|
dzis taki lezal na legionow niedaleko dworca chyba go samochod przejechal ....
|
|
sama narzekałaś na te koty "idioto" poza tym nie znasz się na żartach =) ;)
|
|
...sprawdziłam, ten rozjechany biedaczek na Al. Legionów to nie nasz Marcel, dalej go szukamy!!! Jakby ktoś go widział to proszę o kontakt. 668 223 976
|
|
dziękuję wszystkim zainteresowanym tematem. Nasz Marcel wczoraj wrócił do domu, cały i zdrowy!!!
|
|
ha, jak prawdziwy kot!:))) zeby jego cholery przez tydzien ,dwa nie bedzie ale wroci.:))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |