Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ORANGE |
Hej.. Czy u Was też występuję ten sam problem z tą siecią co u mnie ?? U moim telefonie pokazuje się komunikat REJESTRACJA KARTY SIM NIE POWIODŁA SIĘ... Przełożona karta została do drugiego telefonu i to samo... Co się dzieje???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ORANGE |
zmien operatora ,w Orange juz od dawna jest po prostu lipa.
|
|
Wszystko wskazuje na to, że masz uszkodzoną kartę. Idź do salonu i wymień ją.
|
|
Adamek ja tez mam Orange i tez nie dziala od rana,takze to raczej chyba cos w sieci.
|
|
Mamy trzy numery w orange. Właśnie sprawdziłem, wszystkie działają poprawnie!
|
|
Wyjmij kartę sim. Przetrzyj ją powiedzmy koszulką. Włóż i daj znać czy działa.
|
|
Nie działa :(
|
|
mi ostatnio 3krotnie pobrali kasę za uruchomienie minut, zadzwoniłam złożyć reklamacje i babka powiedziała, że mają problemy z siecią ze względu na połączenie z tpsą; kasę zwrócili mi po kilku godzinach
|
|
Masz uszkodzą kartę SIM i musisz wymienic.
|
|
Miesiąc temu została kupiona nowa.... ;(
|
|
Ja wlasnie tak mam ze podczas uruchamiania pisze Karta SIM nieaktywna...
|
|
U mnie nadal nie dziala bylam w Orange sprawdzili karte wszystko z nia ok babka w salonie tez taki sam problem ma ze swoim telefonem.Wiec to chyba wina sieci tylko dlaczego nie wszyscy maja taki problem.
|
|
A w galerii dalej otwarty salon jest?? Nie orientujesz sie moze?? Wlasnie wszyscy znajomi maja normalnie tylko u mnie nie dziala;/
|
|
Wiesz nie wiem ,ja bylam w salonie na rondzie na miescie,No wlasnie to samo u mnie wszyscy znajomi maja ok a ja porazka...
|
|
|
Dzwonilam do Orange do pomocy technicznej i tam powiedziano ze sa zaklocenia w sieci dla osob posiadajacych tel na karte ale nie wszystkich przewidywany czas powrotu funkcjonalnosci to godziny wieczorne dzis takze trzeba czekac.
|
|
Umnie bylo to samo zadzwonilem do Orange zresetowali mi numer i juz dziala.
|
|
Najśmieszniejsze, że ja mam na abonament i też mi nie działa.
|
|
No oby dzisiaj wieczorem juz bylo wszystko dobrze.
|
|
Najlepiej zmień na PLUS jedyna Polska sieć i też są dobre promocję i zasięg zawsze ok ,więc polecam PLUS GSM
|
|
|
Czy dalej macie nieaktywne karty ?
|
|
- wyjmij kartę - złam w pół - podpal - wrzuć do kibla - oszczaj kolega tak kiedyś zrobił, ma teraz w Play, ja też już mam w Play i wielu innych znajomych i dzwonimy, esemesesujemy se teraz długo i szczęśliwie :) I ! Przynajmniej jakieś durne wiadomości nie przychodzą typu "wygrałeś BMW", albo nie wydzwaniają po 2 razy dziennie z zawracaniem dupy, a żeby na coś tam przejść, bo on chce się dorobić na Tobie i szuka frajera...
|
|
artooro ja tez takiego smsa otrzymalam... Edi# Wyjmij karte i wsadz znowu powinno dzialac:)
|
|
Ja juz mam aktywna tylko teraz znow problem bo to co mialam na koncie znikolo czyli kase zjadlo i przyszedl sms tresci DOLADUJ JAK NAJSZYBCIEJ KONTO ZA MIN.25ZL ZEBY NIE UTRACIC NUMERU a przeciez dzien wczesniej doladowywane bylo to gdzie ta kasa....?Co robic moze ktos powie
|
|
Nika39 idz do salonu orange i powiedz im... Ja w srode doladowalam i mam pieniadze nadal na koncie. Orange juz nie jest taka jak kiedys niestety.
|
|
a GG w Orange..? Kasę biorą a gg nie ma - bład z połączeniem z internetem się pojawia........
|
|
**Fikka** w PLUSIE jest ok przynajmniej bez żadnych problemów GG Plus teraz w Twojej komórce! Gadu-Gadu to najpopularniejszy polski komunikator internetowy, teraz dostępny również w telefonach komórkowych w sieci Plus. Wystarczy tylko, że zainstalujesz aplikację by móc cieszyć się swobodą kontaktu niemalże zawsze i wszędzie – w autobusie, w szkole, w kolejce, w podróży służbowej. Instalacja, konfiguracja i obsługa aplikacji GG Plus na telefonie jest bardzo prosta. Wyślij bezpłatnego SMS-a o treści GGPlus na numer 8045, a otrzymasz SMSa zwrotnego z linkiem, z którego możesz pobrać aplikację GG Plus. Ile to kosztuje? Przez pierwszy tydzień z usługi GG Plus korzystasz za darmo. Po tygodniu, za każde kolejne 7 dni, płacisz tylko 1,50 zł z VAT. Możesz również aktywować aplikację od razu na 30 dni i zapłacić tylko 5 zł z VAT. Pobranie aplikacji Gadu-Gadu oraz przesyłanie danych w ramach usługi jest bezpłatne, kiedy znajdujesz się w zasięgu sieci Plus i jesteś do niej zalogowany. Więcej na stronie www.plus.pl lub www.36i6.pl
|
|
Fikka, bo jak mieszkasz na terenach wiejskich, gidze nie masz zasięgu CO NAJMNIEJ Edge to z Internetu nie skorzystasz. To nie wina sieci tylko Twojej aktualnej pozycji :)
|
|
Przejdźcie do Playa, wszelkie problemy znikną :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
do <> : Nie czaruj <> mieszkam w Łomży na południu wiec skąd te problemy z gg w orange !! :)
|
|
**Fikka** może Ty miałaś kiedyś e-mail fafik_@o2.pl i go troszkę zmieniłem :) czy to może Ty?:)
|
|
Fikka..fafik..trochę podobne ale to nie mój e-mail...a czemu pytasz..?
|
|
tak jakoś skojarzyłem pewną dziewczynę z którą kiedyś tak przez pocztę pisałem i ona sobie wyjechała,taka długa to historia,he :) i pomyślałem,że może to akurat TY ,bo właśnie podobne te nazwy mi się wydały..., a po za tym ona też z południa :) ,a com chcesz ją zastąpić i ze mną popisać teraz?he :)
|
|
**Fikka** chyba nie odczytałaś mojego posta lub po prostu nie odpisujesz...?
|
|
teraz odczytałam dopiero...:) wiesz..ja zajęta jestem więc...hmm...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |