Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tomek Sikora BRAWO!!! |
..I nikt mi nie wmówi,że to zasługa PIS-u
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tomek Sikora BRAWO!!! |
Brawo brawo! Szczerze mowiac myslalem ze juz medali nie bedzie!
|
|
nie to napewno zasluga PO ludzie jebnijcie sie w łeb co ma jaka kolwiek partia do tego. ![]()
|
|
No nareszcie medale :) Uratowali nasz honor. Dzięki wielkie !!! ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Bujakasza, z tym to nie do mnie,widziałem wczoraj w TV jakąś konferencje prasową sorki ale nawet nie pamiętam kto komu miał coś za złe w związku z nieudanymi występami Polaków i pomyślałem podobnie jak Ty
|
|
brawa dla Sikory następny pokazał że nie pojechał jako turysta
|
|
a mogło by być złoto było naprawde blisko :)
|
|
ja_ne_k to byla konferencja prasowa Platwormy Obywatelskiej zadnego PiSu, jak sie nie orientujesz to niepisz glupot !!!! ![]()
|
|
należy się cieszyć srebrem
|
|
Bujakasza : byly dwie konferencje prasowe. Na pierwszej PO (jeszcze przed medalem) mowili ze ze to wina rzadu ze nie ma medalu; na drugiej PiSowskiej juz po medalu mowili ze PO skreslili juz Polakow i ze rzad sie spisal!
|
|
Przepraszam ,jeśli kogoś obraziłem,mógłbym winę za to zrzucic np. na swoje dzieci albo na coś tam innego..ok.przepraszam
|
|
Łomżaaa dokladnie tak bylo w fakcie mowili :) PO sie zaciolo jak dowiedzialo sie ze mamy medal ^^^^^ ![]()
|
|
Braaaaaaawoooooo !! Niesamowicie to przeżywałem. Oglądałem ten wyczyn na żywo w Eurosporcie. Były emocje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |