Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawe miejsca w Łomży i blisko niej |
podawajcie prosze propozycje ciekawych miejsc w Łomży i poza nią, chodzi mi o to glownie zeby moc w wolnym czasie przejechac sie tam iwgl :)) :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawe miejsca w Łomży i blisko niej |
skarpa przy ulicy Woziwodzkiej zaraz za skrzyżowaniem z ulicą Zatylnia która biegnie na tyłacg urzędu miejskiego. Bardzo blisko od Starego Rynku - niesamowity widok na Piątnicę oraz dolinę Narwi w kierunku Drozdowa oraz Piatnicy polecam. Szkoda ,że miasto nie doprowadzi do porzadku tego terenu i zrobi z niego tarasu widkokowego . Przepiękny widok polecam dosłownie pare kroków od hali targowej. Sarama
|
|
srama to masz tam ładny widok z okna nie musisz przechodzic przez ulice nawet Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tykocin :) Troche daleko ale warto :)
|
|
|
A po co wyjeżdżać na wczasy agroturystyczne?? Łomża sama w sobie jest wsia :):) Starczy przejśc ul. Raganowicza i mozna poczuc ten klimat bez wyjazdu:):):)
|
|
a gdzie jest Raganowicza?
|
|
idź za zapachem to trafisz:) a Tykocin też polecam:) był już temat taki niedawno tu i sporo ciekawych miejsc ludzie zaproponowali. nadal nie uzyskałem potwierdzenia czy Bona jest terenem prywatnym i nie można tam wejść? ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Raganowicza ? Pomiędzy jednostką a Piłsudskiego taki mały skrót do Przykoszarowej :):) Tam jest cała esencja miejskości naszej ukochanej Lomzy:):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |