Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
terier australijski wielkości yorka do adopcji |
Na domek w schronisku czeka piesek-terier australijski.Rasa ta powstała przez skrzyżowanie yorkshire teriera z dwoma innymi terierami.Jest to mały piesek ,który gubi bardzo mało sierści,nie wymaga ona strzyżenia ani specjalnej pielęgnacji.Piesek jest łagodny i bardzo tęskni do człowieka.W schronisku brakuje pracownikom czasu,żeby zawsze zapewnić mu porcję pieszczot i jest smutny.Również dlatego,że przebywa sam na swoim wybiegu.Jest zbyt mały,żeby umieścić go z innymi psami.Taki mikrus nie nadaje się do schroniska. Piesek ma 2 lata.Jest wykastrowany i zaszczepiony.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: terier australijski wielkości yorka do adopcji |
Śliczny jest ten piesek. Gdyby nie to, że ja ogólnie psów (i innych zwierzatek) nie lubię, to ten byłby pierwszy, którego bym wzięła :) Naprawdę cudo. Mam nadzieję, że ktoś go przygarnie i stworzy mu miły dom :)
|
|
Cudo i wciąż bezdomne :(
|
|
Taki słodki maluch i nikt go nie chce ?
|
|
piesek ma dom :)
|
|
Bardzo się cieszę. Zasluguje na to. Oby bylo mu dobrze w nowym domku.
|
|
Są jeszcze jakieś pieski do oddania, rasowe?
|
|
W schronisku jest mnóstwo piesków czekających na dom. Kilka ogłoszeń jest na tablicy : http://tablica.pl/zwierzeta/psy/lomza/ Nie wiem,czy obecnie są rasowe.Jest kilka w typie rasy.Kundelki potrafią kochać tak samo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |