Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik od BMW |
Polecicie dobry warsztat bądź mechanika, który zna się konkretnie na BMW
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik od BMW |
leć do konarzyc i skręć na łochtynowo, za laskiem stoi taki brazowy dom i gosc tam mieszka od bmw. mowie ci klasa gosc. krotki go chyba zwa, sam ma duzo fur tej marki. pozdro _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
na starym dworcu jest mechanik ,zna sie na rzeczy
|
|
Dokładnie to między Pizzerią Diavolo a sklepem z częściami w sumie do możesz zajść do Sklepu i poprosić pana Jacka .
|
|
to sobie zarabiaj i nie dziaduj na forum
|
|
P@wcio, lunatyk19 macie może jakiś namiar telefoniczny?
|
|
Ja Tobie bym polecil P. Romana z piatnicy bardzo dobrze zna sie na wielu markach samochodow ja prowadzalem audi, bmw, m-benz, i zawsze zrobil mi wszystko tak jak powinno byc ;) (JP=JEZUS PANEM)
|
|
Polecam Pana koło diavolo tylko on mi pomógł
|
|
kurna czytać się tego nie da BM, Audi, Merc, a koła nie odpadają od tych waszych limuzyn, pełnoletnie czy jeszcze im brakuje, i pewnie dziewice nie bite. Banda oszołomów.
|
|
mechanicano badz tak mily i sie wgle nie udzielaj ;) (JP=JEZUS PANEM)
|
|
he, boli **** co... że się złomem jeździ, wole mieć nowe, Citroena, Peugeota, Opla, obojętnie. Ale tylko leję paliwo i płyn do spryskiwaczy i od przeglądu do przeglądu... pozdrawiam cweli z "wypasionych" fur...
|
|
mechicano ciesz się do puki możesz zobaczymy jak ty będziesz beczał jak coś ci się zepsuję w tej twojej popierdulce
|
|
Oj no czasem wymieniam części eksploatacyjne :) a wy zasrańce uważajcie bo stwarzacie zagrożenie dla życia i zdrowia na drodze
|
|
zagrożenie to ty stwarzasz jadąc tym swoim farfoclem 20 na godzinę
|
|
mechicano do twojej pirdułki byle kto włoży rece nawet nie fachowiec i zrobi a tu trzeba speca bo byle kto nie może wkładać rąk nawet do wymienienia głupiej podkładki
|
|
GRA W KTÓREJ MOŻNA ZAROBIC PRAWDZIWE $ JUZ ZA REJSTRACJE Z MOJEGO LINKU DOSTAJESZ 1$ , MINIMUM O WYPŁATY 5 $ - http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997
|
|
dokładnie tylko Jacek przy placu niepodległości
|
|
dzięki za info
|
|
mechanicano oszołomie jeżeli BMW tobie się kojarzy z 18 letnią krypą to gratuluje ilorazu inteligencji bo dla twojej wiadomości BMW nadal jest w produkcji i nie mów mi że na te nowe nie stać nikogo. I jak to wyżej ktoś wymienił byle komu w ręce ich się nie oddaje. Masz swoje auto japońca czy inne to się ciesz i się nie sap jak by Cię w dzieciństwie ktoś skrzywdził. Samochody dzieli się na dwa rodzaje: Samochody i BMW zapamiętaj.
|
|
GRA W KTÓREJ MOŻNA ZAROBIC PRAWDZIWE $ JUZ ZA REJSTRACJE Z MOJEGO LINKU DOSTAJESZ 1$ , MINIMUM O WYPŁATY 5 $ - http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997 _________________________________________________________
|
|
1. Na Sikorskiego vis a vis wjazdu w Wyszyńskiego 2. Obok pizzeri Diavolo kolo. St. Dworca Tylko to Ci moge polecić Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |