Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaka cena za garaz |
chcialabym wynajac garaz na ul ks,Anny a najlepiej na Mazowieckiej ile musze zaplacic+- za garaz.Ktos mi tam oferowal na Mazowieckiej za 350zl czy to dobra cena jesli tyle zaplace za garaz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaka cena za garaz |
jak dobrze poszukasz to za 150-200 zl znajdziesz
|
|
No wlasnie ale na Mazowieckiej chca 300-350 zl i ani grosza mniej,pasuje mi tu bo blisko mieszkam,tylko niewiem czy troszke nie zadrogo ten gosc chce.
|
|
oczywiście, że za drogo. Za taką kwotę to mieszkanie wynajmiesz! Mój znajomy wynajmuje w tym rejonie Łomży za 150zł.
|
|
Korzystając z tematu chętnie wynajął bym garaż przy jednostce wojskowej duł strzelnicy, proszę o propozycje ceny wynajmu
|
|
Jak za drogo to niech stoi pod blokiem :) Na Mazowieckiej garaże są drogie w sprzedaży i wynajmie,bo są super:czysto,bezpiecznie,szczególnie w tunelu na Mazowieckiej 1.
|
|
a zeby to bylo w tym tunelu na Mazowieckiej 1 to ok to bym zaplacila i 350 zl ale to jest pod blokiem na Mazowieckiej.
|
|
Jak pod blokiem to troszke drogo...w tunelu naprawde super garażki,miałem 10 lat tam garaż.
|
|
ja na ks.anny wynajmowalem garaz i latem placilem 80zł a zimą 130zł. wiec 350 to jest kosmiczna cena dodam do tego że garaz byl pod blokiem w nowym budownictwie :))
|
|
Ale zdzierstwo, prawie Warszawka. Ja mam swój garaż ale nie dałabym tyle za wynajem. Poza tym to oblicz ile Cię to wyniesie rocznie . Lepiej ubezpiecz AC na różne zdarzenia. A pod chmurką trzymane autko nic mu nie będzie. Jak będziesz sprzedawać to samochód ci nie podziękuje, zrobisz tylko prezent dla kupującego.
|
|
Konstytucja- 150 zł Łomża leży na Mazowszu !
|
|
zezowatry zna się na cenach garaży :):) Dla siebie kupił za 40 000 zł. :):):)
|
|
cytat: "Jednocześnie proszę aby forumowi debile pokroju Jasia śmietany, Marudy, Kwinta i inne cioty bez szkoły nie wypowiadali się w tym temacie plissss będę wdzięczny." "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |