Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruskie fajki na rynku |
Jak to możliwe że oni tyle lat tam handlują. Kto to w ogóle jest i skąd tyle tego oni biorą orientujecie się.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruskie fajki na rynku |
jak już napisałeś że są to ruskie fajki to chyba biorą je z Rosji chyba że to pytanie podchwytliwe
|
|
uprawiaja machorke na torowisku tam dalej potem zwijaja pakuja i sprzedaja Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dzięki mądrale
|
|
z przemyta h0jowe forum
|
|
A co na to służby celne i policja?
|
|
czasem kupią a co Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Januszu, najsmieszniejsze w tym wszystkim jest fakt, ze kontrole, zatrzymania i przechwyty sa tutaj bardzo czesto(tajniaki i te sprawy).
|
|
a przeszkadza wam że ktoś sprzedaje ruskie fajki? są tańsze i napewno wielu z was je kupuje
|
|
nie przeszkadza, że sprzedaje tylko zastanawia kto to jest i jak mu się to tyle lat udaje (patrz pierwszy post). Fakt faktem, że od lat są to te same osoby!!!
|
|
Polaczkowa zazdrość się w tym momencie odzywa, bo przecież oni zarabiają i to całkiem sporo!
|
|
Trzeba mieć dobrą dziuple do trzymania towaru :)
|
|
RE: Autor: tyku (---.186.techtel.pl) Data: 19-06-12 00:52 Januszu, najsmieszniejsze w tym wszystkim jest fakt, ze kontrole, zatrzymania i przechwyty sa tutaj bardzo czesto(tajniaki i te sprawy). A może właściciele rynku mają dobre układy z policją i resztą służb?? Bo jak taka prowizorka pod folią zagrażająca zdrowiu ludzkiemu nie mówiąc o estetyce tego miejsca działa tyle lat??!! Gdzie jest sanepid,straż pożarna,itd.???
|
|
Od tego jest policja i straż miejska, od tego oni są, od tego są oni, od tego są...
|
|
" im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz " :)
|
|
co niekturzy mają układy z policjo i z celnymi
|
|
No właściciel na pewno . Przecież tyle lat współpracował z policją.
|
|
pod kryptonimem? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Napewno mają układy, pół miasta wie gdzie można u nich kupic prywatnie, w domu h0jowe forum
|
|
jakby ich nie bylo to poł miasta nie miałoby co palic w tym tuskowym dobrobycie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |