Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To zaden wstyd. |
Zakladacie tematy o wstydzie i ponizeniu po wczorajszym meczu. To zaden wstyd,to nasza polska norma. Bo przeciez nasi dobrzy pilkarze graja w dobrych swiatowych klubach. Nastepnie kroi sie impreza typu Euro.Przyjezdzaja na troche przed i co? Oczekuje sie ze zgraja sie z reszta by grac na swoim poziomie.Czy was pogielo?Czego oczekujecie?Ze rozgromia zespol typu np.Niemcy?Ochuj.eli co niektorzy?! Np.Niemcy graja swoj twardy,niemiecki futbol w swoich krajowych druzynach.Potem jest powolanie 11-ki i wiedza ze podobnie graja inni. A u nas ten gra w Anglii,tamten w Niemczech i trzeba godzic rozne style. Lewandowski tym ze jest dobry sam nic nie zdziala!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To zaden wstyd. |
siwysiwy mnie pogięło do reszty:) ale chyba zgodzisz się z ta nie polska normą "Płace , wymagam i żądam wyników" :)
|
|
2 i puł roku grania raze przed euro i ty gadasz ze kiedy mieli sie zgrac
|
|
pislalam wczoraj z rana ze i tak nasz zespol wyleci,przegra.....Do gnoju a nie do boju,,,,,,,,,,,do tego sie nadajemy najlepiej,wstyd na caly swiat.
|
|
wpm ej młoda Ty nie masz szacunku do samej siebie a wymagasz szacunku od innych!!!! Długa droga i ciężka orka przed Tobą;-)
|
|
A może by posłużyć się przykładem kibiców Irlandii?
|
|
CXRSa!::::: tu niechodzi o szacunek,tu chodzi o to ze my Polacy nic niepotrafimy zrobic,tylko kible na zachodzie myc i byc poniewierani przez inne narody,jestesmy narodem koczowniczym,tak jak cyganie.Mielismy taka mozliwosc wygrac w pilke nozna,wszyscy byli optymistami ze choc z grupy wyjdziemy ale to byly tylko marzenia jak w Toto Lotto,dlaczego my jestesmy takie czarne owce w Europie?
|
|
NIC SIE NIE STAŁO ! POLACY NIC SIE NIE STAŁO ! martynka
|
|
wpm oj oj tu się mylisz i to bardzo.... podam Tobie przykład który facet w twym wieku by się odważył na taki gest (poszukiwanie puszek w śmietniku) no pewnie żaden? A ja znam dzieci które nie proszą mamy i taty o kaskę bo wiedza że jak dostaną na loda to jutro nie będą miały kanapek do szkoły. I ja mam wielki szacunek dla takich dzieci. A najgorszym przykładem polaka jest zezowaty i jego poplecznicy:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |