Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posadzka z żywicy epoksydowej |
Witam Poszukuję fachowca który zrobi mi posadzkę z żywicy epoksydowej\poliuretanowej w łazience. Jaki to jest koszt? I przy okazji mam pytanie czy ktoś w Łomży lub okolicy ma taką podłogę u siebie w domu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posadzka z żywicy epoksydowej |
w piwnicy, garażu, ale w łazience?
|
|
Nie ma się co dziwić, ja też mam zamiar położyć żywice (bezbarwną żeby zachować efekt betonu) w łazience.
|
|
wychodzi to drogo i efekt marny w porównaniu z kosztami. ZONK lepszy( granit, marmur, itp .)
|
|
kita a masz kogoś już kto Ci to zrobi??
|
|
szare betony modne, ciekawe jak długo? kiedyś się by powiedziało że biedak a teraz że bogaty?
|
|
soul - będzie mi robiła ekipa, która będzie robiła wszystko w mieszkaniu, jak im powiedziałam co chcę to nie było żadnego problemu. Jeszcze zależy pewnie co chcesz - zatapianie..., kolory..., faktury.... Ale moim zdaniem każdy kto robi remonty powinien położyć (ale też mogę się mylić)
|
|
Koszt ok 40 zł/m² a trzeba położyć ja trzy razy, czyli znacznie droższa od płytek
|
|
Aha i skoro ekipa mówi że nie ma problemu to zwróć uwagę co Ci tam kładą, bo podczas remontu posadzki na pogotowiu pewna firma położyła żywice, ale do robienia łódek...
|
|
Ja akurat palnuję podłogę betonową i pomyślałam żeby na koniec położyć warstwę żywicy dla zabezpieczenia więc mam nadzieję że aż 3 razy nie trzeba będzie kłaść :) Powoli sama szukam odpowiednich materiałów więc mnie nikt w jajo nie zrobi ;) myślę
|
|
soul - i jak masz posadzkę z żywicy?? Bo jestem ciekawa efektu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |