wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOMKI BALIKI

Witam . Wybieramy się ze znajomymi do Balik . Chciałabym zapytać czy ktoś może orientuje się jaka jest cena domków za dobe i czy jest osoba która posiada numer by móc zrobić rezerwację
Z góry dziekuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOMKI BALIKI

caritas wynajmuje domki w ptakach

masz numer do tego pensjonatu?

nie wiem jaka cena jest teraz, ale rok temu było bodajże 15zł za dobę od osoby. numeru niestety nie mam.

Oni zbytnio nie chcą wynajmować domków .

Jak tam byłem ostatnio, to trudno było nazwać cokolwiek standardem, może coś się zmieniło, ale na wszelki omijałbym to miejsce z daleka

Rusted from the rain

W jakim celu chcesz jechać do Balik? Kawałek rzeki i lasu, daj spokój. Większość domków są prywatne. Lepiej skoczyć na mazury.

Domki ponoć są już po remoncie.Kiedyś zarządzał nimi ksiądz z Kupisk.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam łąkę 1 ha na Pniewie (działka 99) 200702_2.0026.99.
tel. 509983069
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org