środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SILNIK DO ŁÓDKI

SZUKAM MECHANIKA DO SILNIKA DO ŁÓDKI. PROSZĘ O NAMIARY.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SILNIK DO ŁÓDKI

Też mam ten problem i pytałem sie w MaxBike. Powiedzieli że się podejmą z tym że w razie potrzeby wymiany jakiś części samemu je trzeba załatwiać.

Karpiu

A mogę wiedzieć gdzie znajduje sie ten MaxBike?

502022753 ten człowiek pomoże waszym silnikom.Polecam

człowiek lasu

Max-Bike znajduje się na Alei Legionów i z tego co wiem to nie robią, bo się nie znają i nie mają do tego warunków. Jedynie w Łomży na Placu Niepodległości na górze gdzie sprzedają Hondę to jeśli w Hondzie to mogą tylko wymienić olej w silniku i spodzinie, a wogóle to co ty masz za silnik i jaki z nim problem? Jak coś to napisz na maila damian107@wp.pl może będę mógł pomóc.

ludzie słuchajcie ;p w Łomży jest gośc który produkuje łodzie. Z tego co wiem to ma pojecie o silnikach bo jest mechanikiem z zawodu ;) Ma zakład przed fadomem. nie jaki VenaBoats. Tu jest link do strony http://www.venaboats.pl/ Powinien wam pomóc ;)

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org