środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Toyota Awensis 2.0 D-4D 116 KM / 85 KW

Kogo polecie do wymiany rozrządu razem z pompą wody w Toyota Awensis 2.0 D-4D 116 KM / 85 KW
jaka cena z częściami i bez chodzi o kogos co sie zna i bedzie ok

interesuje mnie takze cena wymiany
sprzęgła kompletnego w Toyota Awensis 2.0 D-4D 116 KM / 85 KW
cena z czesciami i bez
no i kogo solidnego polecacie
pilne !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Toyota Awensis 2.0 D-4D 116 KM / 85 KW

Też chętnie się dowiem jak to wygląda cenowo i jak to jest potem z ewentualną naprawą jeśli częsci zamontowane do tej naprawy były klienta?

Polecam Krzyśka Marca i Pana Henia którzy mają zakład na Przykoszarowej za restauracją Amadeusz. Co do ceny musisz jechać sam i ustalić z nimi.

Ja polecam Marcina na Wiosennej (jak na zawady po płytach), na pewno nie zedrze. A tak w ogóle polecam samemu kupować potrzebne części niezależnie od mechanika. Prawie każdy zarabia na częściach połowę jak nie więcej niż robocizna. Polecam przy tym po prostu dopytać jakie części, jakich marek (w zależności od zasobności portfela oczywiście) są potrzebne i samemu kupić w sklepie. Ponadto najlepiej popytać w kilku sklepach o ceny, bo tu też mogą być rozbieżności i można sporo zaoszczędzić. A mechanik, który nie chce założyć części klienta jest już na pewno podejrzany i nie postawiłbym mu samochodu chociażby był najlepszy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org