Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tłumy na giertychu |
a tłum to teraz 200 osób?no nie wiedziałem,chyba jakis pan redaktor sie przejezyczył,trzeba go było zaprowadzic do jednego z naszych poteznych sklepików na debate to wtedy i 20 osób zrobiło by tłum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tłumy na giertychu |
200 to tłum niee na 60 tyś osób :P
|
|
No właśnie, 200 osób - to tłum? A moherowe berety się nie zmobilizowały i nie przyszły na kolanach powitać Gertycha Romana?
|
|
osób byłobyn więcej tylko za mała sala była wyn ajęta. Kto BYŁ to widział, że Centrum wypełnione było po brzegi:D a co niezmiernie ciesze i przyznam szczerze, iz sam się zdziwiłem to średnia wieku. Ani moherowych beretów, ani aksamitnych kapeluszy nie było za wiele. Przeważały osoby w wieku od 16 do 20 kilku lat. Dzięki czemu MW pozyskała znów nowych członków:P Najzabawniejsze były dziewczyny, które ustawiły się w kolejkę żeby zrobic zdjęcie z Giertychem.... heeh Romek atrakcyjny się okazał:D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Kurka, a ja jeździłem do wawy żeby dziecku małpy pokazać :(
|
|
Teraz ZOO przyjeżdża do Łomży.
|
|
Np.pan Brzeziński to specjalnie na Dzień Nauczyciela sprowadził Tuska aby i wtedy był "tłum",coś ok.200 osób. Andrzej 13
|
|
"osób byłobyn więcej tylko za mała sala była wyn ajęta. Kto BYŁ to widział, że Centrum wypełnione było po brzegi:D a co niezmiernie ciesze i przyznam szczerze, iz sam się zdziwiłem to średnia wieku. Ani moherowych beretów, ani aksamitnych kapeluszy nie było za wiele. Przeważały osoby w wieku od 16 do 20 kilku lat. Dzięki czemu MW pozyskała znów nowych członków:P Najzabawniejsze były dziewczyny, które ustawiły się w kolejkę żeby zrobic zdjęcie z Giertychem.... heeh Romek atrakcyjny się okazał:D" degreg : Takie bajki, to komu innemu... ...wypełnione były miejsca siedzące i ich okolice. Średnią wieku zaniżało MW, które obstawiło spotkanie ;). "Moherów" nie brakowało. Raczej ogólnie większość mężczyźni. Dziewczyny? Na palcach jednej ręki można było policzyć. Chyba, że masz na myśli starsze panie. Jakoś zapomniałeś powiedzieć, ze parę osób w ramach protestu wyszło. PS. Ogólnie spotkanie było żenujące. Parteigenosse Giertych okazał się jak zwykle świnią. Psioczył na PiS obarczajac winą o jakieś prostytutki. Gdy kończą się argumenty zaczyna się Urban. Miałem złe zdanie o LPR. Teraz mam jeszcze gorsze. Zmieńcie Giertycha, może będzie lepiej.
|
|
Ci około 15 lat to kandydaciu do bierzmowania którym KAZALI przyjść na te spotkanie aci troche starsi to podobno z samorzadów z okolicznych wsi i Łomzy też którzy chcą głosów LPRu bo przciez wybory juz na jesień nie? _____________________________________-- ... & vice versa!
|
|
co za wnikliwa analiza Goostavie. Głębia myśli dogłębna, tak głęboka jak tygodnik "NIE"
|
|
pare osób wyszło na znak protestu eheh to dlaczego tak cicho ze nikt nie zauważył??:D ...::::PROTESTOWNICY::::.... fakt więcej było mężczyzn, ale jeśli byłeś to widziałes ilu było młodych ludzi, jakiej płci.... nie ukrywam, iż sam się zdziwiłem.... ale wgłebi serca jestem mile zaskoczony i w pewnym sensie dumny, że idea narodowa przenika w coraz to nowe kręgi. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Z artykułu na 4lomza: W Łomży poza słuchaniem także mówił m.in. do radnych miasta aby uchwalili samorządowe becikowe. „Zbliżają się wybory trzeba się zasłużyć społeczeństwu” – argumentował Giertych. Super! Nie po to becikowe żeby komuś było lepiej, tylko dlatego, że wybory się zbliżają - z tego samego powodu i on był za becikowym?! Lider LPR mówił także, iż miał przekonanie, że „po wyborach zmieni się oblicze kraju”. Tymczasem „jadąc do Łomży zauważył, że wszystko wygląda tak samo jak za czasów gdy rządziło SLD.” Za przykład Roman Giertych podał stojące przy drogach prostytutki. Jednym słowem nie ma znaczenia kto rządzi - burdel jest ten sam! Gratulacje! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Tłumy i młodzi ludzie na spotkaniu: Jednymi z młodszych to byli tam przybyli dziennikarze! :) Mam nadzieję, że ich nie liczyliscie. :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
po prawej na drugim zdieciu to nawet musi niepełnoletnia jest co ,to dla niej romek becikowe bedzie robił,tyko mała chyba to wazna debate przespała
|
|
Oboje rodzice przyszli na to spotkanie, to zmęczone dziecko nie miało wyboru. Ale ma to i pozytywny wydźwięk, bo: ZASNĄĆ SPOKOJNIE PRZY ROMANIE TO KATOLICKIE WYCHOWANIE (niektóre dzieci boją się już samego jego wyglądu, a co mówić o wzmacniającej drzemce w tym towarzystwie).
|
|
A co teraz, kiedy ten "wodzunio" tak zaskomlił do PiSu bo się przstraszył wyborów? Szczekał jeszcze na PiS niedawno- teraz liże panu (Kaczorowi) nogi i skomle o łaskawość... prawdziwy pies podwórkowy i wódz skundlonej przez siebie zgrai młodych szczeniąt. Gratuluję "postawy i godności" całemu LPR'owi. Zbych
|
|
Giertych na prezydenta -degreg czyli andrzej jarota na ; on na nic się nie nadaje wotek
|
|
Może degreg na syna posła??? ______________________________- ... & vice versa!
|
|
Ja też chce zdjęcie z kóniem... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |