Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsza impreza w mieście |
Jaką knajpe lub dyskoteke uważacie za najlepszą w mieście :) prosze o komentarze ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsza impreza w mieście |
Stodoła zezowatego :):):) I Pub u jego kumpli Żdziska i Wieśka :):):)
|
|
to jakiś żart?
|
|
TEMPIEM CHAMSTWO I GŁUPOTEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM !
|
|
30+ :0 To nie żart:) Poczytaj wpisy uszkodzonego i sie dowiesz gdzie i z kim on się zabawia:):)
|
|
No właśnie , czy ja coś tu PIERWSZY pisałem ? W każdym temacie , obojętnie czego dotyczy , to ta CIOTA maruda , pije do mnie . marudnA , czy ty masz jakąś obsesję na moim punkcie ? ZAWSZE wpier...asz się jak brudna koszula w d...ę , DAJ LUDZIOM POPISAĆ NA KONKRETNY , ZADANY TEMAT !
|
|
No nie!!!!!!!,Myslałem ,że w tym temacie zezola nie zobaczę ,ale się przeliczyłem.To taka wesz łonowa,wszędzie wlezie.
|
|
JESZCZE RAZ DOKŁADNIE przeczytajcie ten temat , KTO i KOMU d..ę liże ? Ta _mała_ jest wściekła , bo JEJ napisałem : _mała_ , a co tobie gorzej ? Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże . _mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ? Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ? Mam tu dobrą zabawę z was CIOTY . , jak jedna drugiej w d..ę wchodzi .
|
|
CO TE DWIE RURY _mała_ i marudnA , szukają w tym temacie ? Pewnie , jak zawsze ch..a do d..y !
|
|
Ja polecam Amnezję. Słyszałem,że zezola z racji wieku tylko do Retro wpuszczają i to tylnymi drzwiami.
|
|
Patrz mały jaki zdolny z niego pies:):) Wszędzie nas wywęszy :):):) A jakie fotki forumowiczów wkleja ? Zobacz mały, jak sie usra ku..ta fon na kogoś to nie odpuści aż znajdzie:):):) No niech węszy suka :):):)
|
|
Łatwo jest rozpoznać kiedy zezol jest w Retro.Zawsze w przejściu zostawia swój rower.
|
|
JESZCZE RAZ DOKŁADNIE przeczytajcie ten temat , KTO i KOMU d..ę liże ? CO TO MA DO RZECZY ? CIOTY NIE ZAKŁÓCAJCIE LUDZIOM TEMATU ! DAJCIE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA ZADANY TEMAT ! Ta _mała_ jest wściekła , bo JEJ napisałem : _mała_ , a co tobie gorzej ? Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże . _mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ? Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ? Mam tu dobrą zabawę z was CIOTY . , jak jedna drugiej w d..ę wchodzi .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |