Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studia po klasie przyrodniczej |
Klasa B w ekonomie (przyrodnicza) rozszerzenia: angielskiego, geografii, biologii. Przedmioty uzupełniające * historia i społeczeństwo * matematyka w praktyce * literatura w filmie Czy można po tej klasie iść na studia geodezyjne ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studia po klasie przyrodniczej |
To zależy od tego, jakie przedmioty będziesz zdawał ma maturze. Profil klasy tak naprawde nie ma nic wspónego z tym gdzie i co będziesz mógł studiować. Pozdrawiam ekonom moją starą szkołę :]
|
|
Popieram mojego przedmówcę. Idź do ILO albo IILO >> bo tych szkołach na bank się dostaniesz na geodezję, ale tak naprawdę wszystko zależy od Ciebie. Moja koleżanka jako absolwentka I LO dostała się na geodezję i kartografię Politechniki Warszawskiej, zdawała matmę, gegrę i anglik na rozszerzeniu. Pozdrawiam
|
|
Pewnie że można, tylko żeby dostać się na geodezję na Politechnikę Warszawską to najlepiej zdawać na maturze fizykę i matematykę rozszerzoną.
|
|
Nie ważne z jakiej szkoły pochodzisz ważne jak maturę napiszesz i z czego Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |