Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
E-Papieros |
Witam Gdzie kupię w Łomży E-Papierosa?Jaka mniej więcej jest cena samego urządzenia oraz uzupełniaczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: E-Papieros |
W sklepie komputerowym w budynku na Legionow obok sklepu z oswietleniem.Po drugiej stronie,naprzeciwko sklepu ,Blaszak'.
|
|
na allegro kupisz o połowę taniej
|
|
na ulicy Krótkiej w "SYMPATIA" ok 10-15 zł chyba wiem bo z miesiąc temu kupowałem tam :)
|
|
u chinczyków w tych ich centrach
|
|
Nie polecam tych chińskich podróbek, lepiej zapłać więcej, tak ok. 250 zł a będziesz na pewno zadowolony. W takich za 15 zł po drugim ładowaniu siada bateria i możesz go już wyrzucić. Zniechęcisz się tylko do e-papierosów
|
|
Mogę odsprzedać ci swój kupiony na allegro za 150 zł oddam za 50 zł wraz z kilkoma kadridżami o smaku Mallboro w pełni sprawny mało używany tel.512 114 003
|
|
Polecam na Konstytucji3 Maja w budynku spółdzielni "PRO 7 SMOKE" . Kupiłem od Nich i jestem zadowolony. Zgadzam się z dwudziestoparolatka1 nie kupuj od chinoli, zresztą sama cena świadczy o jakości. Lepiej zainwestować w lepszy, przecież to nie jest jednorazowy "e-fajek"
|
|
Dla zainteresowanych jeszcze tel: 506556791
|
|
ELDOR na poznańskiej. Stary budynek ATOMU
|