niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
E-Papieros

Witam
Gdzie kupię w Łomży E-Papierosa?Jaka mniej więcej jest cena samego urządzenia oraz uzupełniaczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: E-Papieros

W sklepie komputerowym w budynku na Legionow obok sklepu z oswietleniem.Po drugiej stronie,naprzeciwko sklepu ,Blaszak'.

na allegro kupisz o połowę taniej

na ulicy Krótkiej w "SYMPATIA" ok 10-15 zł chyba wiem bo z miesiąc temu kupowałem tam :)

u chinczyków w tych ich centrach

Nie polecam tych chińskich podróbek, lepiej zapłać więcej, tak ok. 250 zł a będziesz na pewno zadowolony. W takich za 15 zł po drugim ładowaniu siada bateria i możesz go już wyrzucić. Zniechęcisz się tylko do e-papierosów

Mogę odsprzedać ci swój kupiony na allegro za 150 zł oddam za 50 zł wraz z kilkoma kadridżami o smaku Mallboro w pełni sprawny mało używany tel.512 114 003

Polecam na Konstytucji3 Maja w budynku spółdzielni "PRO 7 SMOKE" . Kupiłem od Nich i jestem zadowolony. Zgadzam się z dwudziestoparolatka1 nie kupuj od chinoli, zresztą sama cena świadczy o jakości. Lepiej zainwestować w lepszy, przecież to nie jest jednorazowy "e-fajek"

Dla zainteresowanych jeszcze tel: 506556791

ELDOR na poznańskiej. Stary budynek ATOMU

ego C na alle.gro za 160 zl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org