Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziewczyno z kauflanda... :) |
...która tak słodko uśmiechałaś się w towarzystwie dwóch koleżanek - jeśli kojarzysz, odezwij się proszę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziewczyno z kauflanda... :) |
no co tam?
|
|
moze to taaa sama co porzyczylem jej swój długopis ... do dzis go nie dostalem ...
|
|
ja to powiem tak .... MASAKRA
|
|
... a może to ta STARA WYLNIAŁA , kocica Miauuuuucząca , którą z pod Rossmanna pogonili ? Mrauuu . miiaułłłłl cze dla wszystkich . !
|
|
Autor: ot_chlopak , słuchaj , chciałbym tylko pomóc , ona , ta kotka Mrauuuu , nie jest , aż taka " kulawa " , jak lubisz dużą du..ę i mały cyc , to wal śmiało , inteligencji też nie masz co się obawiać , ZERO - walisz i masz !
|
|
zezowate a ty stary konio bij co jesteś:(((((== żal ;pl
|
|
CXRSa1 vel andzia c , ... to ta STARA WYLNIAŁA kicia Mrauuuu , , która szlajała się po wszystkich dachach i już ją każdy KOT j ...ł , to cię nawet PSI KUTASIE olała ciepłym moczem ?
|
|
zezowate ty pacz jak się żona czy córka prowadza??????
|
|
CXRSa1 vel andzia c , CIOTO , ja mam żonę , córkę i nie tylko , a ty CWELU , masz DU.PĘ pełną s ..... y !
|
|
Moglbys chociaz powiedziec jak byla obrana, jakies szczegoly...
|
|
skąd sobie żonę przygarnąłeś??z Kisielnicy??a kicię to musiałeś nieźle zerżnąć skoro masz jeszcze takie wrażenia hahhaha.....wow i jeszcze powiadasz ze na koniec moczem cię oblała.Jesteś niesamowity stary człowieku.
|
|
może szczegóły jakieś?:P
|
|
: Omania , a ty CIECZKI dostałaś , że ci gorzej ? ... że ciebie rznie na trawniku byle bezpański pies , to nie znaczy , że ja mam skłonności zoofilskie .
|
|
ładna ruda dziwna w szpilkach..
|
|
zezowate prokurator łapę na ciebie położy:))) niebawem za całokształt bo oczerniasz osoby nie pełno letnie. A ich rodzicom się nie podoba co tu wypisujesz.
|
|
CXRSa1 vel andzia C , a ty 48letni PRAWICZKU jesteś niepełnoletni ? ty jesteś NIESPEŁNA ROZUMU !
|
|
zezowate to chyba lepiej dla mnie??? że jestem nie spełna rozumu:))) bo zostanę uznany za nie poczytalnego i albo zostanę uniewinniony albo zamknięty na oddziele psychiatrycznym:)))) a ty od pękasz wyrok co do joty z przygodami:)))) TYlko niech żona nie bierze na zamek majbolasow z rosyjsko akcyzo bo klawisz tobie ich nie zapoda:))))
|
|
Ja mam czas , na pewno się spotkamy , a tym czasem produkuj się dalej , teraz bawię się z tobą w kotka i myszkę , ale póżniej inaczej się " zabawimy " . Rozbraja mnie i bawi twoja GŁUPOTA .
|
|
To chyba raczej o mnie chodzi ;P
|
|
CXRSa1 vel andzia C , CZY tY DEBILU UMIESZ CHOCIAŻ JEDNO ZDANIE NAPISAĆ W MIARĘ POPRAWNIE PO POLSKU ? Czy ty skończyłeś chociaż ze trzy klasy szkoły powszechnej , na tej swojej wsi ? " że jestem nie spełna rozumu:))" - NIESPEŁNA ROZUMU ! " uznany za nie poczytalnego " - NIEPOCZYTALNEGO ! " od pękasz wyrok " - ODPĘKASZ ! " z rosyjsko akcyzo " - z rosyjskĄ akcyzĄ ! ZOSTAW tY lepiej to pisanie i weż się do wideł , bo tam jest twoje miejsce WSIOWY CIULU ! .....do GNOJU !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |