Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oszukani przez DIALOG |
Witam. Znam bardzo dużo osób oszukanych przez DIALOG. Normalnie konsultanci lub kurierzy przychodzą do domu i mówią że są z Telekomunikacji Polskiej S.A. Chciałbym wiedzieć czy ktoś miał już takie problemy i jak sobie z nimi radził. Dziękuję za odpoweidzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oszukani przez DIALOG |
dialog i netia co dzień dzwonią i pierwsze słowa to ze są z TP najprostszym rozwiązaniem to ich zje.bać Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
najgorsze jest to że człowiek podpisuję tą umowę. Kurier przychodzi i mówi żeby podpisać tu i tu a ręką zasłania logo i tekst z kim będzie podpisywana umowa. Do Netii nic nie mam osobiście ale to co robi DIALOG z ludźmi to mnie przeraża. Bez urazy ale z takimi to za jaja i na słup
|
|
A i jeszcze. Formalnie to są z TP z tym że to dwa różne odłamy.
|
|
jak to mozna podpisac i nie iedziec co a takiego kuriera co zaslania to w pysk przeciesz masz prawo otworzyc zobaczyc co to i nie odenrac paczki
|
|
no tak. ale jeżeli człowiek mówi że jest z TP to starszy człowiek uwierzy mu na słowo. a ja już nie raz spotkałem się z takim przypadkiem że kurier mówił że się śpieszy i że trzeba tylko podpisać a zasłaniał ręką logo i pierwsze pare linijek
|
|
Najlepsze jest to jak wysyłają aneksy do osób. Informują że zmianiają się warunki umowy ale do zapłaty będzie tyle samo. a tu bach rachunek 2x większy. To samo z telefonem kom u nich. twierdzą że to w prezęcie a rachunek za kom 70 zł
|
|
jest jeszcze taka opcja ze jak podpisujesz przez kuriera to masz chyba 7 dni na odstapiene od umowy
|
|
no jest dokładnie 10 dni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |