Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WETA |
Wybieram się do wety. Trudno się dostać? Jaki tam jest poziom? Czekam na opinie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WETA |
latfo,poziomu nie ma wcale hehe tylko od polaka baba cisnie i w klasie maturalnej troche matme cisna .. jest super szkola dla warjatow i dziewczyn w ciazy jak znalas .. ![]()
|
|
"warjatów", "znalas" .. widać jak Cię Jasiu baba od polskiego ciśnie ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Szkoła jak każda inna...nie jest trudno się dostać...skończyłam tą szkołę i nie jestem "warjatką" ani w ciąży nie byłam:)
|
|
Głupie stereotypy w kierunku WETY... w kazdej szkole sa dziewczyny w ciązy nie tylko w Wecie... pozatym proponuje nie wypowiadac sie tym co tak naprawde g**no wiedza ;p
|
|
szkoła z pasja bardzo gorąco polecam !!!!!! najlepsze lata mojego życia :)
|
|
ja właśnie kończę wete ;) jeszcze tylko 1.5tyg i później tylko matura. do szkoły dostać się wcale nie jest ciężko, nie ukrywajmy że szkoła nie jest na poziomie I,II,III-go LO, wspomniana wyżej bezimiennie Pani od j.Polskiego... hm użytkownik napisał prawdę :) w wecie jest tam problem właśnie z tym hehe Paniami od polaka. hmm matma? to zależy na kogo tak samo trafisz. A na jaki profil chcesz się dostać :) a co do wariatów i dziewczyn w ciąży... jak w każdej :) zdarzy się i w każdej szkole w łomży he :D
|
|
A ja Tobie proponuję iść do Drzewnej, poziom o wiele wyższy od WETY ;D Całkiem nie jest tak ciężko, wiadomo w każdej szkole się trafi taki nauczyciel, który ciśnie... Osobiście polecam SZKOŁĘ DRZEWNĄ. A tak w ogóle to na jaki kierunek chcesz iść? ;)
|
|
Weta? :) Nic osobiście do szkoły nie mam ,ale źle mi się kojarzy -z solarkami i dresem bez przyszłości . ;] Za każdym razem jak tam wpadłam moje zdanie na ten temat było ciągle takie same(nie mówię oczywiście o 100% społeczności szkolnej);P Polecam IILO bądź III :) Chociaż czegoś Was nauczą. Pozdrawiam
|
|
ROZWNIEZ UWAZALAM wete jaka szkole dla ciezarnych tapeciar i solar. ale gdy zaczelam sie w niej uczyc uwierzcie jest super az mi szkoda jej opuszczac. nauczyciele jak i uczniowie są bardzo sympatyczni. trudno jest z polaka chemi i matmy. to chyba tak jak w kazdej szkole .
|
|
Szkołę średnią wybiera się z myślą "co będę w życiu robił, w czym jestem dobry, co mnie interesuje". Chyba wiadomo, że jak kogoś interesuje weterynaria nie pójdzie do drzewnej bo poziom lepszy... no chyba że mówimy o ogólniaku w takim wypadku nie polecam. Ogólniaki w Łomży to I, II i III reszta to "aby było" takie jest moje zdanie. Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
mechaniak tez nie jest slabszy od I, II , III
|
|
Jakie dziewczyny są, z pretensją do rodziców że k**** chowają a nie do szkoły, że przyjmuje. Poziom wcale nie jest niski, tylko jak ktoś matołem się urodził to całe życie nim będzie. Jak chcesz się uczyć to będziesz. Jeśli ludzie po wecie na SGGW, Uniwerek w Poznaniu czy UWM w Olsztynie idą to nie wiem czy to niski poziom jak na technikum. Chyba logiczne, że jak do technikum idziesz to humanistą nie zostaniesz, to szkoła przygotowująca do wykonywania zawodu i moim zdaniem robi to bardzo dobrze. Dla niepoinformowanych łomżyńska WETA na kierunku technik wet. ma większą zdawalność niż ten sam kierunek w Wa-wie. Podsumowując jeśli po szkole chcesz iść od razu do pracy to idź do WETY jeśli na studia to radzę do LO.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |