Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fight Club |
Witam widze ze w Łomzy powstal nowy klub sportow walki na stronie klubu prezentuje sie ciekawie mam pytanie moze ktos trenuje w tym klubie czy molgby napisac cos wiecej na temat treningow czy duzo ludzi trenuje jaki jest przkroj wiekowy i ogolnie jak to mniej wicej wyglada pozdrawiam fighterow nie mylic z hejterami :) Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fight Club |
Pierwszy trening masz za darmo. Idź śmiało i sam się przekonaj. Ani trener, ani trenujący nie gryzą;)
|
|
Trenuję capoeira, polecam. Jest megazajebiście ;)
|
|
D.. jeśli trenujesz w tym klubie albo wiesz coś na ten temat to powiedz jak tam jest, czego ewentualnie Fobos ma się spodziewać, w końcu założył temat więc pewnie go to interesuje. Bądź dobrym kolegą ;)
|
|
bądź dobrym kolego, rób reklamę, trzeba świeżej krwi.;-)))
|
|
To są walki z klatkach? wz
|
|
Polecam wam naukę sztuki walki zwanej Craigslist. Po paru treningach uderzać będziecie jak z automatu :)
|
|
witam mój znajomy tam lata i mówił że atmosfera jest spoko niema tak zwanych \"spinaczy\" ogólnie dużo treningów sa 2 grupy do 18 lat i powyżej idz zobacz sobie i tak pierwszy trening za darmo mam nadzieje ze pomogłem pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |