Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
geodeta do dzialki |
witam ! potrzebuje geodety zeby dzialkie wymierzyl, oczywiscie za rasadne pieniazki. prosze o jakies namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: geodeta do dzialki |
ja tez jestem zainteresowana tematem,potrzebuje geodety aby podzielił mi działke. pozdr,
|
|
diabel666 a o co dokładnie chodzi? wznowienie znaków granicznych, rozgraniczenie, czy podział działki? W jakiej miejscowości i jakie parametry ma działka? bo od tego dużo zależy
|
|
okolice lomzy, tylko pomierzenie dzialki,wznowienie znakow granicznych.
|
|
najlepszy geodeta w Łomży 602554269
|
|
do super marketu zadzwoń oni tam mają dobrych. nawet filary wytyczają.
|
|
hehehe, podejrzewam, że tym od filarów nikt nie da wytyczyć nawet budy dla psa :)
|
|
Jak Ci wyznaczy budę - to zapewne będzie to buda do rozbiórki. Jak działkę - to są dwie opcje: - sąsiadowi przybędzie ziemi - sąsiadowi ubędzie ziemi W tym drugim przypadku będą Ci grozić akty agresji ze strony sąsiada w obronie zagarniętej ziemi. Postawienie słupów granicznych lepiej powierzyć... Straży Granicznej. Takich słupów nikt nie będzie kwestionował.
|
|
Witam. Jak chcesz dobrego geodetę który cię nie oszuka to polecam: Biuro geodezyjno Kartograficzne GLOB tel: 608070248
|
|
zadzwonie
|
|
Autor: diabel666 , to ta psia buda w której siedzisz , już ci PSI POMIOCIE nie pasuje ? Łańcuch za krótki i po działce chcesz biegać ?
|
|
zezowaty jak chcesz to bedziesz moim psem, bedziesz mi pilnowal posesji.ok
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |