Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LTE PLUS |
Witam. Drodzy użytkownicy LTE PLUS w Łomży. Mam pytanie, czy działa wam lacze LTE prawidłowo? Dziś podpisalem umowę i jestem niby w zasięgu tak pokazuje mapa plusa a tu zonk ;/ proszę o informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LTE PLUS |
zakładałem podobny temat, też nie moge się połączyć w LTE, musisz przełączyć w ustawieniach żeby łączył się w 3G. ja nie wiem czemu sprzedają coś z czego nie mozna normalnie korzystać, wciskają ludziom kit, to powinna być podstawa do rozwiązania umowy, przeciez płacisz za coś czego nie dostajesz, płacisz za LTE a dostajesz 3G
|
|
tą mapę zasięgu to sobie można wsadzić w ....... papier wszystko przyjmie. Ty zobacz czy masz zasieg na mierniku sygnału, bo u mnie cisza...... 0 kresek
|
|
zglosilem do serwisu :D PLUSA i juz dziala LTE y
|
|
oooo a jak zgłosiłeś?mailem czy dzwoniłeś? ja byłem w salonie i kazali zmenic na 3g
|
|
Przekazem telepatycznym jest najskuteczniejsze.
|
|
dzwonilem do BOA i zgłosiłem problem ze stacjami bazowymi, terach chyba coś robią bo co chwile pokazuje mi ze tylko GPRS jest dostępne a jeszcze niedawno działało LTE a teraz juz nie ;/ y
|
|
u mnie też już poszło LTE ;)
|
|
oblesnybambo napisałeś posta o 19:18 i masz napisane dynamic.gprs.plus.pl więc w tym momencie nie miales LTE
|
|
jak tam kolego działa Ci ten LTE?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |