Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamiński - mechanik - ul.Sikorskiego |
Chciałabym ostrzec przed mechanikami z autonaprawy Kamiński ul. Sikorskiego. 2 miesiące temu postawiłam do nich auto (z polecenia). Podobno znają się na rzeczy. Kolesie zwodzili mnie przez 2 miesiące. Auto kiepsko paliło i rozrusznik był do wymiany. Co kilka dni ten sam tekst: Jeszcze sprawdzamy, wymienimy, co trzeba... Dalej: czekamy na części, czekamy na częsci... W końcu moja cierpliwość się skończyła. Nie wiedzieli po prostu, jak naprawić samochód. Powiedziałam, żeby go złożyli, bo wolę go postawić do kogoś innego, kto będzie wiedział, jak go naprawić. Musiałam sama kupić części, żeby nie czekać kolejnego miesiąca. Historia skończyła się tym, że powymieniali pierdoły, wymienili rozrusznik i tyle. Kiedy poprosiłam o rachunki, to okazało się, że ceny wszystkich części są bardzooo drogie, a wymiana każdej jest o niebo droższa. W życiu nie spotkałam się z takim ignorowaniem klienta i z takim brakiem kompetencji. Nie wiem, skąd wzięła się ich dobra opinia. To najgorsi mechanicy z jakimi kiedykolwiek miałam do czynienia. Przestrzegam wszystkich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamiński - mechanik - ul.Sikorskiego |
Mogą Cię zasądzić o zniesławienie i polskie prawo przyzna nie tobie ale im rację.
|
|
To te prawo jest nie tego, zrobili kaszane i nie mozna nic powiedzieć
|
|
dokładnie ... powinno być odwrotnie bo to nazywa się wyzysk
|
|
JESLI WSZYSTKO JEST ZGODNE Z PRAWDA NIE MA POMÓWIENIA....
|
|
Jeśli masz taki problem powinnaś to załatwić z nimi i im powiedzieć że nie jesteś zadowolona z usług. A nie "ostrzegać" na forum. Jednemu mogą nie pasować a drugiemu wręcz przeciwnie. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
możesz napisać ile za co zapłaciłaś? z ciekawości
|
|
amoże to samochód taki zlom co się psuje cały czas he
|
|
Hehe wiesz co?! Złego słowa nie moge powiedziec na chłopakow bo sa do bólu uczciwi i nie leca w kulki. Tak,jestem ich znajomym i znam ich nie od dzis.
|
|
jezeli ktos w taki sposob zachowuje sie wobec klienta to trzeba glosno otym mowic moze dotrze do tych magikow ....
|
|
Nikt mnie nie posądzi o zniesławienie, bo to nie jest zniesławienie. Słyszałam taką opinię, że są uczciwi i dlatego do nich zaprowadziłam auto, ale jesli się nie wie, jak coś naprawić, to się oddaje auto, a nie trzyma 2 miesiące i zwodzi klienta! Przez miesiąc jakoś nie mógł im dojść rozrusznik! Przecież to jawne robienie z ludzi durniów. Samochód miał ostatecznie być gotowy na wtorek, a we wtorek koleś pojechał i w Łomzy kupil ten rozrusznik za 450 zł, nigdzie nie znalazłam tak wysokiej ceny. Jak tylko bede w Lomzy to zajade do nich i na pewno im to powiem prosto w twarz. A na forum pisze o tym, zeby ostrzec ludzi, którzy będą naprawiać swoje auta. Żebym wiedziała, ile nerwów będzie mnie kosztować postawienie auta u nich, to w życiu bym tego nie zrobiła. Bardzo cenię sobie obiektywne opinie i moja do takich nalezy.
|
|
Napisz mi jaki samochod,bo jakos nie widzialem tam samochodu ktory stałby 2 miesiace.
|
|
Ja 5 lat szukam tego cwaniaka co naprawiał na Nowogrodzkiej na końcu co jest komis podobno do Konarzyc się przeniósł 1000 złotych zapłaciłem za rozrząd którego ON nie wymienił .
|
|
Co to za serwis co FV Paragonu Ci nie wystawił połowa takich w Łomży nie rozliczają się z podatków. Pamiętaj na przyszłość bierz Fakturę Paragon z takiego serwisu a nie jakieś kwity gdzie on kupował ty u niego naprawiałaś auto a nie w jakieś hurtowni skąd oni biorą i ceny detaliczne są jak kosmos wysokie które Ci pokazują. Na przyszłość radziłbym Ci naprawiać auto w porządnym serwisie a nie wozić się po dziuplach o parę złotych taniej, taniej bo kwita Ci nie dadzą i nie rozliczają się z podatków i później ręce umywają. Przeżyłem ten ten ból i i ostrzegam innych o oszustach.
|
|
Witam Widzę ze konkurencja nie próżnuje. Ja i moja rodzina naprawiamy samochody tylko u nich i do nich mamy zaufanie.Chłopaki są solidni i mam pewność ze jeżdżę bezpiecznym samochodem i dojadę tam gdzie chcę. Pozdrawiam
|
|
Prawdziwa cnota, krytyki się nie boi. Temid
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |