poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca w Lomzy

Podejme prace w sklepie butiku,za 900 zl netto,obojetnie ile godzin dziennie,mam juz dosc siedzenia w domu i niemiec co do garnka wlozyc.Ta oferta byla zamieszczona w ogloszeniach o prace,takie mamy czasy w tym kochanym miescie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca w Lomzy

do premiera je podesłać

przykre ale prawdziwe

Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....

Jest źle, będzie jeszcze gorzej.

Jak wymagania są to i każda praca zła :) Zazwyczaj chęci żeby zarabiać dużo i nic przy tym nie robić :)

W tym mieście żadnej pracy nie ma nie mówiąc już o wymaganiach!
Tadam twoim zdaniem tylko pracodawca ma prawo mieć wymagania a pracownik morda w kubeł i tyrać do upadłego !
wpm nie wygłupiaj się ty pracy nie szukasz!

www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz
http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę

A co w tym dziwnego, ze takie ogloszenie? O ile dobrze pamietam, z publikowanych niedawno statystyk, to u nas w Lomzy bezrobocie w zawodzie sprzedawca wynosi ok 60%. Ale wszyscy sie pchaja akurat na to stanowisko, moze dlatego, ze nie wymaga specjalnych kwalifikacji i nie jest jakas wyjatkowo ciezka...

ciezkie mialo byc

dran radze ci popytac osob ktore pracuja jako sprzedawcy..powiemci tak w marketach itp jest zapierdol...kobiety musza ciagac ciezkie skrzynie z towarem wystawiac na polki sprzatac itd...ja mysle ze jakbys tak popracowal troche bys zmienial zdanie...a wiemco mowie gdyz mam znajomych oraz rodzine ktora tak pracowala badz do tej pory pracuje

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Wiesz, pracowalem w handlu, wiem cos o tym, jak taka praca wyglada.
Poza tym polecam czytac ze zrozumieniem. Butik to nie Biedronka. A i markety placa wiecej, niz 900zl.
Poza tym daruj, ale np. w porownaniu z praca na budowie, to mimo wszystko nie jest super ciezka praca.

czas zmienić zawód bo sprzedawać każdy może ale za 900 zł
trochę szacunku dla siebie

gitara gra

dran pewny jestes ze w marketach nie placa 900 zl???osobiscie widzialam wydruki z niektorych..nie bede podawac nazw bo jeszcze pewne osoby tam pracujace mialyby przesrane bo w umowach jest zapis ze nie maja prawa mowic z nikim o zarobkach

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Na pewno nie we wszystkich jesli juz, bo wiem, ze w niektorych ludzie zarabiaja na pewno wiecej niz najnizsza krajowa. Po drugie, 900 to juz musi byc jakas kombinowana umowa, wiec to zawsze ryzyko dla marketu, Biedronka juz sie kiedys ciagala po sadach przeciez.

Po trzecie, przypominam po raz kolejny, ze temat nie jest o marketach. Ile procent sprzedawcow w Lomzy stanowia pracownicy marketow? Mowimy o sprzedawcach ogolem, a wiekszosc osob jednak pracuje w malych sklepach.

900 zł to albo umowa śmieciowa albo na3/4 etatu.
W ten sposób obchodzi się prawo i kupuje ludzki honor i godność za kieszonkowe!

www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz
http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę

grubaryba dlatego trzeba dbac o podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie doswiadczenia, zeby cale zycie sie nie szarpac w najprostszych i najslabiej platnych pracach. Przy czym najprostsza zwykle nie jest najlzejsza.

jedynie jak pracują oboje - ojciec zarabia więcej a żona sprzedawca
dononosi kieszonkowe i tak do końca życia aby do wypłaty
nędza

gitara gra

Dran!!!!!!!!

Kwalifikacje nic niepomoga jak niema popytu na towar,na uslugi itd,,,,

wpm no teoretycznie tak, ale w praktyce to chyba jednak sa w tym miescie jeszcze jakies firmy i zatrudniaja ludzi w roznych zawodach...

ale posłuchajcie praca jako sprzedawca jest najlepsza praca moze nie chodzi o wynagrodzenie od szefa ale kazdy sprzadawca cos se ukreci jeden wiecej drugi mniej zalezy od bystrosci sprzedawcy..

i to jest bardzo proste on placi mi 1500 ja drugie tyle dorabiam musze sie nakombinowac ale mam.proste on opierdziela mnie a ja go...

Zatrudnimy specjalistów d/s sprzedaży. Oferujemy wysokie zarobki. Nie wymagamy doświadczenia! CV prosimy wysyłać na adres e-mail.
telefon: 533787757 e-mail: lomza@ctw-energy.com

hej
najlepsze są takie ogłoszenia

A co taka firma oferuje?
Masakra

ja pracowałam jako sprzedawca 5 lat i powiem szczerze że nawet w małych sklepikach to jest ciężki kaweałek chleba

lena

Madlena to uwazasz, ze jakie prace sa duzo lzejsze?

na twoim miejscu zrobilabym to samo zeby nie siedziec w domu ja tez czasami mam dosc ale no niestety mam mala coreczke 1.5roczna sliczna wikusia i jestem bez pracy a wydanie na nianie i praca za 900zl miesiecznie a dla niani 5zl za godzine nie wyrobilabym

każda praca jest ciężka. Dla mnie to nie mam pracy narzekam, bo za dużo energii mam, a jak mam pracę, to przymuła, bo człowiek zajechany :). Sam nie wiem co lepsze, lepiej chyba pracować, bo kasa wpływa na konto.

---------------------------------------------

wpm a praca za darmo wchodzi w grę hehe, były ogłoszenia na 4lomza typu podejmę pracę za darmo xd

---------------------------------------------

byly takie ogoszenia ze podejme prace za darmo,dziewczyny nawet i w tej chwili pracuja za 400zl caly miesac,znam takie dziewczyny w Galerii.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org