niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katarynka Radio Łomża

Łagodne przeboje, łagodne przeboje, .... aż do znudzenia. Parę razy ten sam utwór w ciągu dnia. W ten sposób można obrzydzić nawet największe przeboje. Jednym słowem- amatorszczyzna. Bo najtaniej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katarynka Radio Łomża

Chyba nie taniej - a raczej taki format...Słucham ale czekam kiedy coś się zmieni.. Różne są gusta.. Zawsze można włączyć płytę

Pozdrawiam

Racja, katarynka to może nie, ale nudy, nudy, monotonia, wymienic Panią redaktor, bo jeszcze kiedys zrobi sobie krzywdę tymi mało ciekawymi wywiadami. Do szkoły Pani redaktor.

Rafa
www.wedkarskabrac.pl

ja już całkiem przestałem ich słuchać"najlepsze przeboje"-płakać czy się śmiać :)

BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ !!!!

I cały czas wychwalanie samego siebie.Na szczęście są inne alternatywy w eterze.

Krzych

Już coraz bliżej im do RM.

michal

Proponuję zmianę słowa łagodne na mdłe. Całe szczęście w Łomży można posłuchać czegoś innego.

Słuchając tych smutnych? kawałków można popaść w depresję

sylka

Marco a moze jest lepsze od radia bab tylko ty sie do swojego przyzwyczailes i lubisz sluchac tego co nadajesz

Już się tego słuchać nie da "łągodne przeboje"=NUDY!!! NUDY!!! NUDY!!!
Chociaż BAB też nie lepsze.. Zawsze zostają rmf i zetka:)

> Zawsze zostają rmf i zetka:)

Przecież zetka ma repertuar 5 razy uboższy niż w "łagodne przeboje"... RMF jeszcze jakoś zniosę, ale i tak wolę nasze łomżyńskie rozgłośnie (to chyba lokalny patriotyzm), a najbardziej "wchodzi mi" 103,6

kiedys radio lomza bylo ok (takie jest moje zdanie), chetnie sluchalam, az do czasu, gdy zaczeli mielic "lagodne przeboje". teraz to juz ich sluchac nie moge, po prostu juz mi nie wchodzi. ale problem olega na tym, ze w pracy mamy odbiornik, w ktorym odbiera tylko to wlasnie radio...no i problem. ostatnio jednak udalo sie nam zlapac rmf fm i choc odbior na tym naszym sprzecie taki sobie, to slychamy tego.
powiedzcie mi, czemu radio lomza nadaje te mdlawe przeboje i to kilka razy dziennie te same? czemu nie zmieniaja ich na cos fajniejszego, czy ja wogole sie kiedys doczekam zmiany??

sayra

Radi Łomża jest jak strefma mroku - po widomościach nadciąga koszmar.

Rafa
www.wedkarskabrac.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org