Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katarynka Radio Łomża |
Łagodne przeboje, łagodne przeboje, .... aż do znudzenia. Parę razy ten sam utwór w ciągu dnia. W ten sposób można obrzydzić nawet największe przeboje. Jednym słowem- amatorszczyzna. Bo najtaniej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katarynka Radio Łomża |
Chyba nie taniej - a raczej taki format...Słucham ale czekam kiedy coś się zmieni.. Różne są gusta.. Zawsze można włączyć płytę Pozdrawiam
|
|
Racja, katarynka to może nie, ale nudy, nudy, monotonia, wymienic Panią redaktor, bo jeszcze kiedys zrobi sobie krzywdę tymi mało ciekawymi wywiadami. Do szkoły Pani redaktor. Rafa www.wedkarskabrac.pl
|
|
ja już całkiem przestałem ich słuchać"najlepsze przeboje"-płakać czy się śmiać :)
|
|
BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ !!!!
|
|
I cały czas wychwalanie samego siebie.Na szczęście są inne alternatywy w eterze. Krzych
|
|
Już coraz bliżej im do RM. michal
|
|
Proponuję zmianę słowa łagodne na mdłe. Całe szczęście w Łomży można posłuchać czegoś innego.
|
|
Słuchając tych smutnych? kawałków można popaść w depresję sylka
|
|
Marco a moze jest lepsze od radia bab tylko ty sie do swojego przyzwyczailes i lubisz sluchac tego co nadajesz
|
|
Już się tego słuchać nie da "łągodne przeboje"=NUDY!!! NUDY!!! NUDY!!! Chociaż BAB też nie lepsze.. Zawsze zostają rmf i zetka:)
|
|
> Zawsze zostają rmf i zetka:) Przecież zetka ma repertuar 5 razy uboższy niż w "łagodne przeboje"... RMF jeszcze jakoś zniosę, ale i tak wolę nasze łomżyńskie rozgłośnie (to chyba lokalny patriotyzm), a najbardziej "wchodzi mi" 103,6
|
|
kiedys radio lomza bylo ok (takie jest moje zdanie), chetnie sluchalam, az do czasu, gdy zaczeli mielic "lagodne przeboje". teraz to juz ich sluchac nie moge, po prostu juz mi nie wchodzi. ale problem olega na tym, ze w pracy mamy odbiornik, w ktorym odbiera tylko to wlasnie radio...no i problem. ostatnio jednak udalo sie nam zlapac rmf fm i choc odbior na tym naszym sprzecie taki sobie, to slychamy tego. powiedzcie mi, czemu radio lomza nadaje te mdlawe przeboje i to kilka razy dziennie te same? czemu nie zmieniaja ich na cos fajniejszego, czy ja wogole sie kiedys doczekam zmiany?? sayra
|
|
Radi Łomża jest jak strefma mroku - po widomościach nadciąga koszmar. Rafa www.wedkarskabrac.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |