Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nietypowe znalezisko...... |
Dziś ok godziny 17-tej na ulicy Przykoszarowej 31 na szybę mojego samochodu spadła nietypowa zguba!!! Były to piękne czerwone koronkowe..... majteczki typu stringi ;) Proszę bez głupich podtekstów! Na pewno zostały komuś zabrane z balkonu przez dzisiejszy wiatr, miały przypięty żółty spinacz.Jeżeli ktoś szuka tej zguby proszę o kontakt.To nie jest żaden żart!!!Może to były czyjeś ulubione:) kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nietypowe znalezisko...... |
hehe napewno wlascicielka sie zglosi :) h0jowe forum
|
|
Też szukałbym właścicielki ;D
|
|
Haha Maruda ,to jednak byłeś wczoraj,a ja myślałem ,że się chwalisz.
|
|
Aaaaa !!! To te co mi wiatr wyrwał z ręki :):) Daj je dziewczynie w prezencie , sa prawie nowe :):):)
|
|
Może się zgłosi a może nie jej sprawa ja tylko podaje że znalazłem! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Wejdz na temat "za ciasne" (przedostatni) czy to te?
|
|
Maruda baranie a może ty lubisz damskie fatałaszki? Chcesz przymierzyć? Ciśnij głąbie i się nie wżeraj w każdy temat. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Słuchaj pajacu nawet nie wiesz z kim rozmawiasz i ile mam lat także ciśnij trolu i się nie podniecaj a jak chcesz to podaj adres to ci je oddam.Jak można być aż tak upierdliwym? kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
fafciu :):) Jak to nie wiem z kim rozmawiam ?? Z gimnazjalistą który próbuje udawać dorosłego :):):) Napisał bys że spadły na autko tatusia i było by git :):) A nie świrujesz jarząbka .
|
|
Słuchaj fantasto podaj miejsce to się pofatyguję i sam ci je na pustą główkę wcisnę! Nawet nie stałeś obok mojego samochodu a jak ja chodziłem do szkoły to ty z jajka na jajko tatusiowi skakałeś a w najlepszym wypadku to na chleb mówiłeś "bebe" a na gówno "papu"Z resztą po co ja wcale z tobą rozmawiam pajacu!? kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
To Ty trumniak jesteś.Wnuczki będą mialy blisko z Przykoszarowej na Przykoszarową-:))
|
|
maruda cytuję twoje słowa , z małymi modyfikacjami : nowy TEMAT : Rozmowy o korzeniu , czyli romans smerfa ze smykiem - maruda i _maly_ Założyć dla was specjalnie post żebyście nie zaśmiecali tematu : Nietypowe znalezisko...... po co macie tu robić niepotrzebny kocioł ? maruda , PISZ NA TEMAT ! a jak nie , to nie pouczaj innych , jak sam tak robisz !
|
|
fafciu :):) Nie podniecaj się, bo ci żyłka pęknie i młoda mamusia będzie musiała tyłeczek podcierać :) Szkoda było by kobitki :):)
|
|
Mały nie podskakuj bo ci klocki zabiorę!:)Jak ty mnie trumniakiem nazywasz to sam już w wieku poborowym jesteś bo raptem odskoczyłeś ode mnie dwa latka!!A tak na marginesie to dzięki zezuś za pomoc! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Ja tylko wyciągam wnioski z Twojej wypowiedzi,Wiem w jakim wieku jest Maruda i tyle.
|
|
Słuchaj tłuku miej odwagę i się pokaż a nie zza klawiaturki brykasz. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
maruda , nerwy puszczają , tracisz zimną krew ? a teraz co , ten twój ostatni post to nie CHAMSTWO ?
|
|
hahahaha:):) Przyjdź na alejki za 1h tam nie spotkasz przy wejściu do Starej Rzymianki :):) Dostaniesz to czego oczekujesz:):) Nie zapomnij garkotłuku kolegów tabun z sobą przyprowadzic :):):)
|
|
Ok o 20 tej jestem! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
: maruda , żebyś nie płakał i nie musiał przepraszać dziadziuniu , mam nadzieję , że zachowałeś honor i nie naślesz kolegów , wszak sam zaproponowałeś mu miejsce spotkania
|
|
Maruda,lux go załatwiłeś hahaha
|
|
no tyle jego co sobie pogada , mocny w gębie
|
|
Pewnie w stringach przyjdzie,żeby go rozpoznać było łatwiej.
|
|
dziadunio ? a co mu innego pozostało ?
|
|
Zezuś spokojnie nie pękaj wszak tu nie chodzi o to żeby dać komuś w mordę tylko chcę zobaczyć na własne oczy tego typa co tak mocno się ciska zza monitora.Ale jak znam życie i takich cwaniaczków to osra zbroję:) przepraszam za wyrażenia ale przez tego trola troszkę się zdenerwowałem.I bądź tu normalnym człowiekiem!!!! Autentycznie znalazłem,baaa! spadły mi z nieba:) chcę oddać a tu jakieś pajace pożywkę sobie robią.Z drugiej strony to ciekawe czy jakby taki maruda cokolwiek zgubił czy by nie szukał?I jak by się czół wiedząc że ktoś znalazł i zapieprzył albo wyrzucił!A że w tym akurat przypadku chodzi o bieliznę to nie moja wina.... kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
*****! Ale wy jesteście fantastyczni!!!!Albo gimnazjum albo dziadziunio normalnie patologia jakaś!!! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
fafciu :) Nie liz dupy zezowatem bo on z okolic sniadowa jest na pomoc ci nie przyjdzie :):) Zbieraj sie bo masz spory kawałek do pokonania :):)
|
|
fafikor większość tu piszących Pań chodzi na co dzień w gaciach chińskich jednorazówkach i nie ma pojęcia ile kosztuje DOBRA MARKOWA bielizna , pisałeś że czyste ,wyprane i nówka sztuka , nie widzę problemu , e-mail i można sprawę szybko i DYSKRETNIE załatwić , Panowie , widać też mieli do czynienia tylko z damami w ' barchanach "
|
|
marudo , nerwy ci puszczają ? może to i dobrze że się nikt nie zgłosił , jak się obsrasz ze strachu , to będziesz miał gacie na zmianę dziaduniu , nie peniaj panuj nad sobą
|
|
oj Zezowaty,co Ty reprezentujesz swoją osobą?Jesteś starszym człowiekiem a zachowujesz się wiesz jak kto?I nie piszę aby Tobie dosrać czy coś w tym rodzaju,ale poczytaj swoje komentarze.Co nimi wnosisz?
|
|
Omania,czy Ty takie galotki wziełabyś od jakiegoś nieznajomego faceta ,który je znalazł ok godz17-tej,a ogłoszenie o ich znalezieniu dał o godz 19-tej. Co przez te dwie godziny się działo z majtkami tego nie wie nikt.Ja myślę ,że moja Mariolka do tych galotów po pierwsze ,by się nie przyznała,a po drugie nigdy by ich na pupę nie włożyła.A Ty?
|
|
Omania a co wzięłaś me słowa do siebie ? niepotrzebnie ! no chyba że ... maruda , POWAŻNIE SIĘ ZACHOWUJE ! ale rozumiem należysz do jego fan clubu i tak trzymasz , powodzenia Omanio !
|
|
Mały,no coś Ty;-)Ja podobnie jak Twoja Mariolka!
|
|
no pewnie , na rynku nowe można kupić za pięć złotych , albo w szmateksie za 1 zł
|
|
Mysle ,że znalazca powinien sobie zrobić z tych sznureczków sznurowadła do kościelnych pantofelkow i nie szukać właścicielki.
|
|
Aha i jeszcze jedna sprawa.Niech nikt nie mówi ,że Maruda spanikowal i nie przyszedł na 20-tą. Trzeba uważnie czytać ,a nie czytać to co by się chciało przeczytać. Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 19-03-12 19:02 hahahaha:):) Przyjdź na alejki za 1h tam nie spotkasz przy wejściu do Starej Rzymianki :):) Dostaniesz to czego oczekujesz:):) Nie zapomnij
|
|
i co chciałeś przez to powiedzieć ?
|
|
POWAŻNY człowiek , któremu brakuje innych argumentów ?
|
|
No cóż :) Byłem postałem oparty o barierke a twardziel w czerwonych stingach nawet nie przeszedł w poblizu :):) Widocznie nie zebrał odpowiedniej grupy kolegów :):)
|
|
Maruda ,przecież pisałeś "tam NIE spotkasz itd"
|
|
to gratuluję , teraz idż się bawić z gimnazjalistami do Rzymianki
|
|
zezowaty:):) Mogłeś swojemu du....lizowi przyjechac ze Śniadowa na pomoc :):) We dwóch może byście i dziadka zmogli :):)
|
|
pal sześc majtki, boję się że zezol swoją białogłowę po nie wyśle,
|
|
zezowaty swojej kupuje w szmateksie po 1 zł. :):):)
|
|
maruda nerwy ci puszczają ? czy ja ci coś proponowałem ? ja cię bić nie mam zamiaru , bida cię sama zabije
|
|
marudo , ADAM , ja mam przynajmniej komu kupować , a nie jak ty tu szukasz żony na forum ! równo rok minął , a ty jeszcze nie znalazłeś , nie dziwię się Adasiu
|
|
zezuś ponosi Ciebie mocno, oj mocno ... Widzisz Omania, maruda i wielu innych znają się i lubią, gdzie Twoj obiektywizm, samokrytyka? odrobina pokory..., poskrom wulgaryzmy, okaż gram szacunku, pogubiłeś się!! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
marudo pod iloma nickami tu piszesz ? już w kilku tematach pisałeś sam ze sobą !
|
|
megan tego wszyscy mu życzymy a przynajmniej ja Obelix którego tak pięknie opisał :-)
|
|
megan widzisz TU gdzieś moje wulgaryzmy ?
|
|
zez :) A mówił ktokolwiek o biciu ?? Chciał dziecinka zobaczyć marudę ?? Miał szansę , więcej tego zaszczytu nie zazna :):) Nie moja wina że wam strach nogi pod biurkami popętał :):) Od czasu do czasu trzba sie podnieść zza biurka i wyleźć na świat popatrzeć :):) Zez a tak gwoli przypomnienia :):) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 19-03-12 19:22 : maruda , żebyś nie płakał i nie musiał przepraszać dziadziuniu , mam nadzieję , że zachowałeś honor i nie naślesz kolegów , wszak sam zaproponowałeś mu miejsce spotkania ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Zapewniam cię że nie peniam przed byle szczylem :):):)
|
|
megan ,zgłoś się po te galotki i temat umrze naturalną śmiercią-:))
|
|
ADAM , przecież pisałem , że honor posiadasz , nikt ci tego nie odbierze ,
|
|
zezuś, chwila ja nie mówię o tym temacie, ale wielu innych. Zupełnie bzdetnych, zbędnych niepotrzebnych słów, komentarzy etc... maruda :) ożesz.... rozwiodłeś się ? ;))) obelix no piknie tyż Ci się dostało ;) mały dobra!! czerwone tyż mogą być, mówią że ładne ba nawet uprane, tylko muszę dopytać o rozmiarówkę ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
zez :) Tak po starej znajomości coś ci poradzę :):) Zmień lekarza z okulisty na psychiatre :):) Bo przy tobie Andy C to był pikus :):):)
|
|
Byłem i co? Tak jak myślałem! pustoooo! stałem równo 20 minut i tylko jakiś pan z pieskiem się przechadzał.Dla mnie ty i tacy jak ty to zwykłe neopustaki i tyle w temacie!!!Znalezisko zostało odniesione w miejsce znalezieni i przypięte tym żółtym spinaczem do barierki.Możesz tam iść i sobie je wziąć pajacu!A mały jesteś bystry z tymi godzinami!!! Jak ty coś znajdziesz to za pięć minut o tym napisz!:)Bo ja akurat miałem jeszcze coś pilnego do załatwienia.Temat uważam za zamknięty i następny raz jak coś znajdę to od razu w y p i e r.... w krzaczory i tyle!! Bo po co się starać i być uczciwym!? Żegnam!!! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Popieram fafikor. Nie denerwuj sie:) miłej nocki.
|
|
Moje honorowe 10 minut minęło o 20.10 :):) A twoje 20 minut pewnie od 20.30 sie zaczęło :):):) No i dobrze że się żegnasz :):):)
|
|
fafikor i tak należało zrobić od razu , ale dobrze że teraz to zrobiłeś wiesz jak dzisiaj dmuchało a bez majtek to ni da rady w taką pogodę, dziewczyna uziemiona była a teraz se polata
|
|
to ja już nic nie rozumiem , KTO tu kłamie ?
|
|
ja jakiś dzisiaj dziwny jestem, było mi smutno że nie JÓzik jestem Omania uratowała sytuacje, Omanio jeszcze raz DZIĘKI ale teraz znowu mi smutno bo (---.adsl.szeptel.net.pl) mnie ignoruje tzn. nie zauważa smutno mi ryczał chyba bede
|
|
Oj Obelixie.....nie smutaj;-)A płacz z radości;-)
|
|
Obi :):) w/w mnie ma na celowniku dzisiaj :) Tylko cos marnie mu to strzelanie wychodzi :):)
|
|
|
megan :):) A bo to jak sama widzisz , człowiem sam o sobie nie wie tyle, ile wie sołtys zeŚniadowa:):):):)
|
|
marudo zazdroszczę Ci musi większy móżdżek masz od mojego , ale za to brzusio to ja na pewno mam większe hi hi
|
|
hehehe hmmmm :):) Ciekawe jak z resztą jest Obi :):):)
|
|
Oj Obelixie o tego brzusia nie zakładałabym się hahahah
|
|
lepiej nie sprawdzajmy po co masz się jąkać hi hi
|
|
marudo , ADAM , ZGADZASZ się na podanie TU i TERAZ , linka do strony portalu 4lomza z twoimi zdjęciami , może i tam byłeś tylko fafikor cię nie poznał ? niech zobaczy , czy ten gość co go tam widział to byłeś ty ,
|
|
Dajesz sołtys :) Jedziesz :) Ale jak przynajmniej jedno będzie nie moje to bekniesz za wprowadzanie opini publicznej w błąd :):) A wiesz jak to będzie kicha jak wyjdziesz na kłamce i oszusta????
|
|
Omanio móżdżka już nie powiększę, tego co pod brzusiem raczej już tyż nie, a szkoda, a brzusio mogę nad tym popracować moja białogłowa świetnie gotuje. A maruda poszukujący to tylko ścienić się może
|
|
PYTAM SIĘ : WYRAŻASZ ZGODĘ ? odpowiedz jednym słowem
|
|
|
Obelixie,nigdy nie mów nigdy;-) A brzusia nie tykaj,bo jest wspaniały;-)
|
|
megan on pisać potrafi choć nie umie ale czytać to na pewno nie potrafi i nie umie
|
|
Dawaj i przestań robić z siebie większego durnia niż jesteś :) Ale pamiętaj , jak będą tam inne niz moje to bekniesz za wprowadzenie opini publicznej w błąd :):) Na pokazanie moich masz moja zgobę , ale za inne niz moje bekniesz jak za zboże :):):)
|
|
megan a o co chodzi ? przecież chce tylko pomóc ustalić FAKTY ? nie rozumiem czego tu się wstydzić ?
|
|
dawaj sołtys te foty bo juz nie mogę się na nie doczekać :):) Inni zresztą jak sam widzisz też nie mogą się doczekać :):)
|
|
dziękuję Autor: maruda wypiję kawę i spalę , za 20 -30 minut masz jak znalazł
|
|
Omanio ja na to nie mam większego wpływu, ten skubaniec sam rośnie i rośnie i trudno go powstrzymać i nie mówię tu o brzuszku hi hi
|
|
Obelixie!!!!!Bo łapię buraczka hihihii.Osz Ty!!
|
|
Omanio o czym ty pomyślałaś ha ha ,,, rozumik mi rośnie i to chyba na polecenie no wiesz kogo, czache mi rozsadza
|
|
|
Tylko z tym trafianiem do darczy cos nie za bardzo mu wychodzi :):) Wzrok juz nie ten i paluszek na spuście drży :):) Powinien odpuścic sobie te swoje wojenki :):):)
|
|
o co usilnie błagamy i do właściwego żartowania zapraszamy Prawda że mam racyje
|
|
Oj Obi ty zawsze masz rację :):) ZEZ !! Złóż broń i przyjmij warunki kapitulacji :):)
|
|
zaraz po tobie marudo i po _małym_ i po.... a dużo by tu wymieniać z mojego miejsca poczatku ni widac heh
|
|
zez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miało być 20 minut:):) Dawaj te fotki a nie robisz tył z gęby:):):):):)
|
|
ZS powiadam Ci za Józefa i Bogdana jakiś gram 25 % polej a nie tu za tommy lee jones-a jak ściganym robisz :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |