czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lepsza czy gorsza ? - wasza opinia.

Witam.
Od wczoraj używam ( testuję ) Internet Explorer 7.0 ,dopiero wersja ENG na SP2 ,polska wersja będzie dostępna w styczniu 2007 roku .I myślałem że ta wersję czymś mnie zaskoczy no i cóż moim zdaniem nie zrobili żeby blokować wyskakujące okna (reklamy) a blokuję okna z zdjęciami np przybliżenie fotki na allegro itd , może ja nie umiem ustawić bym się nie zdziwił. Ale oprucz tego podoba mi się wygląd i to że zrobili kilka kart www w jednym oknie. A wasze opinie ? Powiem tyle że jak narazie 1% użytkowników internetu kożysta IE 7.0 to w dalszym ciągu dużo mniej niż archaiczna wersja 5 wykorzystywana nadal przez 2,4% polskich użytkowników. Oczywiście przeglądarek Mozilla/Firefox korzysta już blisko 26% polskich internautów a Opera - 6,7%. . Jakie są wasze opinie co do korzystania z IE 7 moim zdaniem powini szybciej wystawic wersje PL , od początku jak mam internet korzystałem z Firefoxa ale jakoś ostatnio mi zamulał a na IE angielskim śmiga jak powino .

-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lepsza czy gorsza ? - wasza opinia.

SuSE 10.1 Remastered, Firefox 2 i jestem zadowolony.
IE - no comment

Mandriva powerpack 2007, Firefox 1.5.0.7 i takze jesem zadowolony :D
Internet Explorer - jak kierek - No Comment

Panowie, post początkowy dotyczył siódmej wersji IE, a nie kolejnej odsłony wojen przeglądarkowych.
Niewiele używałem IE siódemki do tej pory i raczej nie porzucę Opery dla IE, ale progres widać dość wyraźny. MS wziął sobie do serca spadający udział 'misia' na rynku przeglądarek.

--
"Religia jest bardzo pożyteczna społecznie, bo dzięki niej kobiety tak się nie puszczają, a i służba mniej kradnie..." (Winston Churchill)

toć napisałem co sądze: no comment bo nie używam.

W końcu MS postawił krok do przodu. Tab'y są w innych przeglądarkach nawet od 10 lat. A w IE dopiero teraz.

wojny przegladarkowej ? sam poruszasz w tym momencie temat innych przegladarek sugerujac " i raczej nie porzucę Opery dla IE" pozdrawiam

FireFox od 2 tygodni do tej pory byla Opera, IE dawno odstawilem w zapomnienie

firefox RLZ !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org