Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poderżnięcie gardła na PRUSA |
Czy ktoś coś wie na ten temat??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poderżnięcie gardła na PRUSA |
były dwie pacjentki jedna 26 lat. po jakiś baletach wsadziła laska klientowi kose i tyle po temacie. szkoda.
|
|
Dziękuję za odpowiedź
|
|
no problem.Ja też wiem tylko ze słyszenia ale ta wersja jest chyba prawdziwa.
|
|
A gdzie to było ?
|
|
Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????
|
|
Ołabiasz mnie Ptysiek. Dostaje palpitacji jak czytam twoje wypociny. Naucz się dobrze czytać ze zrozumieniem a dopiero się udzielaj.
|
|
JEZU KIM ON JEST !!! JESTEM TU 1 DZIEŃ I JUZ MNIE ROZPIERDA....WEŹCIE GO Z TEGO FORUM. MYSLĘ PTYSIU ŻE CIEBIE SPOTKA PODOBNA SYTUACJA.HEHEHEHEHE.
|
|
hahahah loko wiesz co pomyśl zanim bedziesz pieprzył jakieś głupoty jak takie masz informacje to lepiej zachowaj je dla siebie... powiem jedno fantazje masz bujną!!!! hahaahah
|
|
Marciku 18 <--- zapewne to jest iloraz twojej inteligencji. Ale skoro masz jakieś informacje to przelej to na forum i po problemie .dziecko radosne. Czytaj człowieku mój post: ... wiem to ze słyszenia...TAK jest napisane ?? czy może poprostu nie potrafisz doczytać do końca .Oświeć mnie.
|
|
ja mam pewne informacje ale wole je zostawić dla siebie :) fakt nastepnego posta nie przeczytałem... wieć tylko chciałem powiedzieć ze niemiałes racjii haha:D Pozdro!!
|
|
WIĘC PODZIEL SIĘ TYMI PEWNYMI INFORMACJAMI HAHAHAHA.
|
|
Qrwa co Wy wypisujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zastanówcie się zanim cos napiszecie w tym temacie.To sie stało na prawde i młody chłopak nie zyje!!!! Co w tym zabawnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak sie macie z kogos nabijac to zamknac mordy i to przemilczcie lepiej!!!
|
|
a kiedy to sie stalo;/? ja mieszkam na zeroma i nic mi nie wiadomo;/ nieciekawie;/ w ktorym miejscu mniej wiecej to bylo?
|
|
Stało się to 14 stycznia coś koło godziny 23 bo akurat miałem kontrolę drogowa :/ za stacją prima i słyszałem w radiu u gliniazy jak mnie sprawdzali że na Prusa 2 chłopak 25 lat dostał w szyje nożem od dziewczyny i trwa reanimacja...... słyszałem ze ta typiara miała tam stancję i studiowała psychologie ktos mi tak wczoraj mówił..... szkoda chłopaka (*) a dla niej jestem za dożywociem...... Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
...i tak zupełnie bez powodu wbiła nóż ?, a może po prostu się broniła ?...
|
|
ta panna to glupia poprostu jest a zreszto glupia to malo powiedziane malo miala biedy z 2 dzieci i bez prospektow na zycie jeszcze mlodego klijeta zabila po pijaku ... brak slow ks
|
|
Komu do głowy moze przyjść taka rzecz tylko babie..Poj*** gatunek.. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
Cóż za szowinizm...powiem szczerze ze chłopak był młody ale do świętych to on nie należał. Wcale bym się nie zdziwiła jakby ta dziewczyna się przed nim broniła. A zresztą co tu rozkminiać. Prawdę zna tylko ona a my możemy się tylko domyślać jak było naprawdę.
|
|
i nie rozkminiajcie tego dalej bo to nie jest temat na plotki itp.... KONIEC
|
|
tomekk popieram. Koniec tematu
|
|
Przedewszystkim popieram wypowiedz "tomekk" ale Lomza jest malym miasteczkiem i jak cos sie wiekszego stanie duzo osob wie o tym tyle ze zawsze jak to w mniejszych miasteczkach jest milion wersji a tak naprawde nic nie wiadomo a dlaczego bo prawdopodobnie prokuratura prowadzi sledztwo wiec kto jest zainetresowny niech poczeka na prase w ktorej moze sie ukaze prawdziwa wersja zdazenia. Pozdrawiam
|
|
Co wy wogle wiecie |
W gazetach typu KONTAKTY i WSPOLCZESNA nic nie wiedza oczywiscie osoba ta czyli 26 letni chlopak dostal dwa razy pchniety nozem i nic wiecej nie wiadomo z tego wzgledu ze wszystko jeszcze bedzie analizowane w prokuraturze itp. Jak wy ludzie mozecie takie plotki siac jak nawet rodzina i najblizsi nic nie wiedza poprostu wiadomo tyle ze niezyje i ze te zdarzenie dzialo sie na klatce schodowej i nic wiecej wiec prosze administratorow o wykasowanie tego tematu !!!! Z gory Dziekuje
|
|
nie wiem co większości osób odbiło pisać na forum na ten temat. wpierw rzucacie temat samobójstwa w grudniu ub.r. a teraz ten temat. wpełni popieram osoby przeciwstawiające się takiemu czemuś. trzeba byś naprawdę chorym człowiekiem, aby rzucić taki temat, który jest bolesny dla bliskich tej osoby.
|
|
![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |