Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OMG ;] |
2000zł prowizji dla osoby która pomoże mi znaleźć pracę biurową na terenie Łomży opartą o umowę o pracę. Chłopak 20 lat, mam maturę. Czekam na oferty. e-mail: muzyka529@wp.pl ogłoszenie dodane 2012-03-14 OSTRA HEYAH JP - JEZUS PANEM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OMG ;] |
A fizycznie po maturce to si.ę zapie...lac nie chce???? A co ty umiesz że od pracy w biurze chcesz zaczynać ??? Matura nauczyła cię tylko czytać i pisac i niczego więcej :):)
|
|
On mysli ,że może wygrzewać sobie stare kulki tak jak Ty.
|
|
mały :) Na wygrzewanie kulek to sobie trzeba zapracować :):) A nie za 2000 kupić :) A tak apropos:):) Dasz 20.000 zł to pomyśle nad pracą umysłową dla ciebie Papay:):) Bo za 2.000 zł to mi sie nawet mysleć o tobie nie chce:):):)
|
|
Ja posiadam prace jeśli chcesz to napisz tylko prowizje biorę za pierwsze 6 miesięcy pracy drugie 6 za darmo masz
|
|
przeczytajcie jeszcze raz.... To nie jest moje tylko takie ogloszenie znajdowalo sie u nas w ogloszeniach o prace... CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM PANOWIE/PANIE/OBOJNIACZKI JP - JEZUS PANEM
|
|
Papay nie sadż się jak nie masz racji , ch..j Cię tam wie jakiego adresu e-mail używasz , GDZIE jest tam cudzysłów ?
|
|
to sama matura w tych czasach na prace biurową raczej nie wystarcza Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |