Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
INTERNET Cyfrowy Polsta |
Jakie są wasze opinie na temat internetu z Cyfrowego Polsatu ? Na jakich zasadach jest ? Dzięki . Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: INTERNET Cyfrowy Polsta |
Masakra ...
|
|
lepiej na kablu. ten ma limity może zabraknąć na miesiąc i trza dokupować nie polecam.
|
|
A jaki by był najlepszy na kablu ?
|
|
od sąsiada :D
|
|
moim zdaniem jest okropny. nie kazdy obszar znajduje sie w zasiegu. podpisujac umowe nie informuja o wszystkim, a limity koncza sie zdecydowanie szybciej niz powinny. Polecam internet domowy - ja mam neostradę, niestety (albo stety) tylko 6MB/s ale bo tam gdzie mieszkam wiecej sie nie da.... film i tak sciaga sie w kilka minut. Szybko, tanio i bez limitów... a zanim polsat do takiej swietnosci dojdzie.. troche minie;) pozdrawiam.
|
|
janusz27777 Ja mam tylko 1MB/s i płace 70zł i dlatego chce zmienić ponieważ chyba za to co płace powinnam mieć trochę szybszy . A jak chce szybszy dochodzą dodatkowe koszta
|
|
Dokładnie CYFROWY POLSAT jest do d.... za przeproszeniem .Jakieś głupie limity,masakra na miesiąc nie starcza tego neta ;/
|
|
A to jest limit na internet a nie na pobieranie z internetu ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |