poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miejska Liga Pilki Noznej - potrzebny bramkarz

...do wszystkich dobrze i bardzo dobrze borniacych bramkarzy powyzej 16ego roku zycia. Druzyna o ugruntowanej pozycji w MLPN przyjmie bramkarza do bronienia w Iszym skladzie. Mozliwosc grania w tej lidze to czysta przyjemnosc no i szkolenie umiejetnosci. Zapraszam!

Wiecej informacji pod mailem.

luckyiwc@o2.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miejska Liga Pilki Noznej - potrzebny bramkarz

54 zamykniente, to i paru bramkarzy aktualnie nie ma co robić ,

a poważnie, to jestem za ...
Sam bym stanął na "budzie ", bronić nie umiem, ale przynajmniej brzuchem bym zasłonił światło bramki ,

checi miel widziane ale umiejetnosci porzadane :D

a gdzie macie treningi by z Wami pograc i pokazac swoje umiejętnosci?

do czarny13 na mial weicej mi napisz ile mas zlat gdize grales wzrost czy kiedykolweik broniles w jakichkolweik rozgrywkach na mecz z nami mozesz bujnac na sale umowimy sie

siema ja mogę z chęcią bronic i pograć nawet w polu grałem kiedyś w Kolnie o orzełku ale miałem kontuzje kolana i odpuściłem teraz ciskam sobie rekreacyjnie mogę stać na budzie i grac w polu zaproś mnie na trening jak będę mógł to przyjdę i pokarze co potrafię a decyzje podejmiecie sami jak coś to dawajcie na e-mail pozdro

;p

do Bar-Catering odezwij sie na luckyiwc@o2.pl
mozesz okazac sie dobrym kandydatem pozytywnie podchodzisz do tematu ;) chetnie sie umowimy i pogramy
na 4lomza nie podales swojego maila ;)

podbijam temat

Witam!
Chętnie sprawdziłbym swoje umiejętności. Mam prawie 19 lat. Grywam jako bramkarz rekreacyjnie w jakichs amatorskich turniejach, w gimnazjum bylem I bramkarzem szkolnej drużyny na różnych gimnazjadach. Tak więc od paru lat trochę się broni.

do krzymal115 - kiedy mozemy umowic sie na sparing zebys pogral troche z nami interesuej nas dyspozycyjnosc tj. mozliwosc bycia na kolejkach ligowych czyli poswiecenie 2h w sobote albo w niedzie odezwij sie na luckyiwc@o2.pl

podajcie może nazwy drużyn swoich

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org