Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miejska Liga Pilki Noznej - potrzebny bramkarz |
...do wszystkich dobrze i bardzo dobrze borniacych bramkarzy powyzej 16ego roku zycia. Druzyna o ugruntowanej pozycji w MLPN przyjmie bramkarza do bronienia w Iszym skladzie. Mozliwosc grania w tej lidze to czysta przyjemnosc no i szkolenie umiejetnosci. Zapraszam! Wiecej informacji pod mailem. luckyiwc@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miejska Liga Pilki Noznej - potrzebny bramkarz |
54 zamykniente, to i paru bramkarzy aktualnie nie ma co robić , a poważnie, to jestem za ... Sam bym stanął na "budzie ", bronić nie umiem, ale przynajmniej brzuchem bym zasłonił światło bramki ,
|
|
checi miel widziane ale umiejetnosci porzadane :D
|
|
a gdzie macie treningi by z Wami pograc i pokazac swoje umiejętnosci?
|
|
do czarny13 na mial weicej mi napisz ile mas zlat gdize grales wzrost czy kiedykolweik broniles w jakichkolweik rozgrywkach na mecz z nami mozesz bujnac na sale umowimy sie
|
|
siema ja mogę z chęcią bronic i pograć nawet w polu grałem kiedyś w Kolnie o orzełku ale miałem kontuzje kolana i odpuściłem teraz ciskam sobie rekreacyjnie mogę stać na budzie i grac w polu zaproś mnie na trening jak będę mógł to przyjdę i pokarze co potrafię a decyzje podejmiecie sami jak coś to dawajcie na e-mail pozdro ;p
|
|
do Bar-Catering odezwij sie na luckyiwc@o2.pl mozesz okazac sie dobrym kandydatem pozytywnie podchodzisz do tematu ;) chetnie sie umowimy i pogramy na 4lomza nie podales swojego maila ;)
|
|
podbijam temat
|
|
Witam! Chętnie sprawdziłbym swoje umiejętności. Mam prawie 19 lat. Grywam jako bramkarz rekreacyjnie w jakichs amatorskich turniejach, w gimnazjum bylem I bramkarzem szkolnej drużyny na różnych gimnazjadach. Tak więc od paru lat trochę się broni.
|
|
do krzymal115 - kiedy mozemy umowic sie na sparing zebys pogral troche z nami interesuej nas dyspozycyjnosc tj. mozliwosc bycia na kolejkach ligowych czyli poswiecenie 2h w sobote albo w niedzie odezwij sie na luckyiwc@o2.pl
|
|
podajcie może nazwy drużyn swoich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |