niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarstwo na porządnego doła???

Czy takowe istnieje??? Może Wy macie jakies sposoby???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarstwo na porządnego doła???

Pijalnia Warka :):)

Nadrugi dzień nie myślisz o pierdołach tylko o tym jak ukoić ból głowy :):)

Dobry sex

Jedziesh, dajesh...

Nie pije bo mam małe dziecko:) Może i to dlatego ten dół :/ masakra jakaś ale dzięki za propozycje

A co z trącaniem ?

tylko sex,jest najlepszym lekarstwem,no naturalie jak masz z kim?

Mam z kim i chyba też przez to ten dół

wpm , daje " dobre " rady :

Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net)
Data: 07-02-12 13:19
…to ze jestem kobieta to nieznaczy ze niewiem do czego sluza tabletki,pewnie ze biare jesli chce byc pewna ze nic mi sie niestanie jesli bede miala stosunek z nieznanym facetem…..

bieganie aż do padnięcia, basen, rolki... a z innych rzeczy - rozmowy z ludźmi, jak najwięcej, jak masz z kim rozmawiać

flexi pewnie nie przez "to" tylko przez "niego". Niestety 90% facetów do dupki zapatrzeni tylko w siebie.

diana3 , nieprawda faceci właśnie patrzą na dupki , a nie na siebie

taaa, dopóki tej "dupki" nie zdobędą

dede właśnie ćwicze bo juz nie wiem co robic gdzie rece włoże tam wszystko mi nie idzie

diana3 swieta racja ja mam od 7 lat jednego faceta i inni mnie nie interesuja siedze w domu sprzatam gotuje pilnuje dziecka jak tylko potrafie daje z siebie wszystko a zawsze jestem ta najgorsza zla wszystko przeze mnie juz sily nie mam

widzisz , bo miłość to uczucie głupie , zaczyna się w sercu , a kończy na d...e

Kiedyś też miałam doła totalnego i to przez faceta i powiem Ci, że kobiecie najbardziej pomagają inne kobiety. I żeby nie było głupich komentarzy - nie chodzi o związki lesbijskie - NIE. Do kobiet też trzeba mieć szczęśie, aby trafić na taką, która wysłucha, pozwoli się wypłakać, jeśli trzeba. A innym razem rozbawi.

nie zgodze sie z Tobą u niektórych może tak u mnie tak nie jest

Lwica niestety nie mam zaufanej koleżanki wszystkie niby chcą mi pomóc a mysłą swoje takie życie chciało sie być szybko dorosłym i sie ma

Jeżeli sex nie, nie chcesz iść na bok, koleżanki nie, ćwiczenia nie to zapisz się do jakiegoś kołka religijnego.

przede wszystkim nie chowaj się przed ludźmi. Ćwiczysz, to bardzo dobrze, najgorsze co możesz teraz zrobic to poddać się czarnym myślom, wtedy czeka Cię czarna dziura, z której trudno się wydostać. Pociecha w tym, że idzie wiosna, słońca coraz więcej. Zabierz dziecko na spacer i szukaj oznak wiosny :)

Wiosenna chandra , przejdzie - na męża ?

i nie słuchaj porad Garbataego Anioła, bo drwi. A poza tym wielu ludzi znalazło pocieszenie w Bogu i trzeba to szanować. Ja osobiście namawiam byś poszukała w swoim otoczeniu przyjaznych ludzi, może to ci, których nie bierzesz pod uwagę. Wspominasz o koleżankach, na których się zawiodłaś - nie trać na nie czasu! Kiedyś, gdy myślałam, że już nic i nikt mi nie pomoże zaczęłam pisać pamiętnik. Wyrzucenie z siebie złych myśli bardzo pomaga. Jeśli nie masz z kim rozmawiać - pisz. To naprawdę pomaga, a może otkryjesz w sobie talent literacki :)

Garbaty Aniele czytaj ze zrozumieniem :) ćwiczę

Lwica umiesz pocieszyc, wielkie dzięki :) naprawde mam tak że rano wstaje i myśle tylko że przede mną kolejny taki sam dzien, nic nowego i tylko czekam kiedy przyjdzie noc i znowu pójde spać :/ jedyne pocieszenie to moja córeczka żeby nie ona to nie wiem co by było

u mnie jest podobnie, tak więc nie jesteś jedyna flexi, do tego dochodzą jeszcze inne rodzinne problemy. Ja po prosto czasami wypłaczę się w poduszkę i jest mi trochę lżej. No i uśmiech dziecka jest dla mnie największą radością-dla tej kruszynki chce się żyć. Uwierz mi najważniejsze to zdrowie dziecka, a mąż jak to mąż raz jest lepiej a raz gorzej. Nawet się już nie kłócimy, bo nam się nie chce. Mam wrażenie jakby każde z nas żyło innym życiem. Też miałam czasami doła, ale pomyślałam że szkoda życia na zamartwianie się...Tak więc głowa do góry, będzie lepiej, no w końcu idzie wiosna :-)

diana3 straciłam nadzieje że bedzie lepiej mam wrażenie ża za duzo na siebie biorę przejmuje sie wszystkim ostatnio to nawet blachymi sprawami, a mó mąz ma wszystko w d...e rachunki? odpowiedzialność za siebie i rodzine? nie wie co to znaczy naprawde rece opadaja

Nie drwie.. Sa kursy, spotkania, np. domowy kościol, alfa i wiele, wiele innych.
Jeżeli nie możecie się dogadac w żaden sposób może zacznij więcej poświęcać czasu sobie. Olej trochę jego potrzeby. Ja w takim przypadku bym się zainteresował.. Gorzej gdybyś polegala finansowo na nim..

Jedziesh, dajesh...

Oj dziewczyny, co się z nami dzieje! Czasem trzeba sobie odpuścić, czasem trzeba pomyśleć o sobie, a nie o uszczęśliwianiu wszystkich w około. Jesteśmy stworzeniami stadnymi, dlatego potrzebujemy akceptacji innych osób i od innych oczekujemy wsparcia. Od innych też uzależniamy nasze szczęście, a trzeba się nauczyć, że mamy dbać o SIEBIE!
Wspomniałam o wiośnie, że idzie więcej słońca itd, a paradoksalnie wiosna sprzyja depresji.
Jeśli czujesz, że nie dajesz rady, a nikogo nie masz, kto może Ci pomóc - idź do lekarza. Tylko DOBREGO!!! To nie jest wstyd i oznaka słabości! Zresztą czasem trzeba pozwolić sobie na okazanie słabości.
Flexi, pamiętaj - Ty też masz prawo być słaba. Pozwól sobie pomóc.

Przepraszam Cię Garbaty Aniele :)
Zbyt pochopnie Cię oceniłam... może dlatego, że sama właśnie dostałam pstryczka w nos od faceta :)

Garbaty Aniele no niestety podlegam finansowo i w tym spory problem. Lwica naprawde dziękuje Ci za rady i w ten sposob udowodniłas że nie tylko "kretyni" ze swoimi pożal sie boże radami są na tym forum, ale też osoby mądre umiejące w jakiś sposób pomóc innym.
życze Wam miłego popoludnia :)

Flexi - trzymaj się! Głowa do góry :) Może trudno Ci w to teraz uwierzyć, ale będziesz jeszcze bardzo szczęśliwa. Cierpliwośći... :)

Trzymaj się. Staraj się jak najwięcej rozmawiać, szczerze.

flexi! ja pocieszenie odnajduje w Bogu! polecam szczerze. sprawdzone!!!Niech sie smieja ateisci, mam to gdzies! To moj najlepszy sposob na dola i oczywiscie szczera rozmowa z kims kompetentnym, kto oceni obiektywnie twoja problemy i byc moze podsunie jakies rozwiazanie. Zamykanie sie samej ze swoimi problemami to blad, otworz sie!! Zycze ci powodzenia!!!

flexi-jestem w identycznej sytuacji jak Ty,a może i jeszce gorszej:( też mam doła,tylko mam nadzieję że nie przerodzi się to w coś innego...

Lala22

flexi ten dól to pewnie przez jakiegos debila wyjdz gdzies do lokalu z dobrymi znajomymi a napewno humor ci sie poprawi

....

Masakra ...

Hej. My kobiety tak mamy, ze chcemy wszystko robic tak zeby nasz facet byl z nas zadowolony. Jednak czasem warto odpuscic i olac obowiazki domowe. Na tym swiat sie nie konczy. Zamiast gotowac i sprzatac warto cos sobie poczytac, isc do fryzjera, pogadac z kims. Faceci tak maja, ze jak powiesz "od jutra nie sprzatam" a posprzatasz to twoje mowienie do nich nie trafi. Badzmy konsekwentne w tym co mowimy naszym panom. U mnie to pomoglo. Problemy z facetami byly i beda. Jestesmy zbyt rozni. A to, ze czasami wszystko wyolbrzymiamy i widzimy problemy tam gdzie ich nie ma to temat rzeka. Ile zwiazkow tyle problemow. Pozdrawiam

jaro2818 niestety pomimo tego że może i mam ochotę gdzieś wyjść to nie mogę bo mam małe dziecko i nie mam nawet z kim jej zostawić. Staram sie ze wszystkim sobie radzic jak najlepiej ale nic mi nie wychodzi. Chciałabym odpocząc ale nie jest to takie proste.
Lala22 to jesteśmy dwie zdolowane :/

Jak to nie macie z kim zostawić Waszych pociech....a Wsi partnerzy.... Czas by i oni poznali smak ojcostwa.... Jeśli mu powiesz że jutro on siedzi z dzieckiem bo Ty chcesz iść do fryzjera albo zakupy to sądzę że na pewno Ci nie odmówi...

flexi daj jakis namiar na siebie

....

Lala20 ... Czemu w gorszej jesteś sytuacji?
Chciałaś spotykać się bez zobowiązań a zaszłaś w ciążę? Gość jest żonaty..

Mój mąż ma lepsze zajęcia niż zabawa z dzieckiem :/ na fryzjera mi nie da bo gada że dla kogo sie stroje, czekam aż mała urośnie i ide do pracy odpoczne przynajmniej psychicznie

To ja Ci dam. Zwróci może uwagę i się zainteresuje

No rzeczywiście nie wesoło. ale trza się nie dawać raz na wozie raz pod wozem jak to się mówi.

Garbaty Aniele dziękuje i doceniam dobre chęci !!!

zanimm pójdzieci do ołtaża lub cywilniak
to poprostu się zastanówcie czeko tak naprawdę chcecie od życia
bo potem tylko nażekania
-zdecydowaliści się na slub ,dzieci - to wiadomo że wasze życie się zmienia'
zastanówcie się czego tak naprawdę chcecie od życia
potem większość życia poświęcamy dzieciom i z tego powinniśmy
czerpać najwięcej przyjemności
niektórzy zbyt często się decydują na rodzinę i im się nudzi-trochę wytrwania
bo wszystko wam w życiu się posypie i niebędzie powrotu

gitara gra

flexi, ciezko z lekarstwem na takie smutki, mnie pociesza mysl ze zawsze moze byc gorzej ( i nawet sie ostatnio o tym przekonalam;/) Pomysl ze juz wiosna niedlugo, bedziesz wiecej czasu z Malutka spedzala na spacerkach. Moze sytuacja sie nagle nie zmieni, ale nastroj na pewno tak!

flexi jak tam u Twój dół...?

GORZKIE ZALE

JP - JEZUS PANEM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org