czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prokurator

który to prokurator nie zezwolił na badanie lekarki w ostatniej głośnej aferze w Łomżyńskim szpitalu???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prokurator

a co chcesz cos mu zrobic ?

wszyscy prokuratorzy w lomzy to banda idiotow i maminsynkow ktorych mama nie kochala i czesto zamykala w klozecie ze smierdzacymi gownami a oni bardzo plakali i pytali sie czemu mam mi to robi teraz maja troche wladzy i sie wyzywaja na lomzyniakach zabierjaca im ciezko zapracowane pieniadze i wolnosc zeby poprawic sobie statystyki

Anty!!!!!Tyś chyba dziecięciem prokuratorskim i to według twojego schematu

ptysiu, chcę się tylko dowiedzieć który jest jej kumplem , aby, na przykład- jadąc samochodem na cyku się też wykręcić się od badania krewki np.

audiomid aha rozumiem Ciebie :)

Lekarz to nie jest kierowca autobusu czy pijana sprzątaczka żeby podawać do publicznej wiadomości imię i nazwisko. To jest po prostu wyższa sfera.

kazik taka jest prawda
wystarczy troche przesledzic ich poczynania w osttanim roku

Jest ustawa o anonimowosci :)

-->Antysemiteks

Lepiej żeby twoich tekstów nie przeczytał jakiś prokurator, bo wtedy bliskie spotkanie trzeciego stopnia ...

wolnosc slowa jest
czasy komuny juz sie skonczyly ze za slowa sie szlo do pierdla

oo zdaje sie ze miałeś do czynienia z nimi, kuku zrobili?

meduza

hehe

cóż widzę że to który prokurator nie zezwolił pobrać krwi tej lekarce co była "na cyku" nie jest nikomu wiadome. Cóż tajne/poufne
teraz symulacja:
Jestem "Kowalski".
Jadę po kilku dalekosiężnych "klinach".
Stoi patrol - no drogówka. prosze dmuchnąć -nie ma sprawy, jedziemy potwierdzić -niestety źle się czuję- może jutro ,oki panowie policjanci uprzejmie kładą gościa na maskę przypuszczalnie -skuwają aby se krzywdy jakiej nie zrobił i mimo późnej godziny jadą na krewkę. A pan "Kowalski" który nie ma szczęścia być: 1.kuzynem jakiejś szychy,2.ważnym,ustosunkowanym urzędnikiem administracji państwowej,3.lekarz,adwokatem,duchownym i podobnej maści indywiduum; zostaje w krótkim okresie czasu wezwany przed "równe dla wszystkich" oblicze sprawiedliwości, a co będzie dalej każdy inteligentny obywatel sobie sam dośpiewa...

sam se dośpiewam nazwisko proroka od tej damuli pani P.lekarza medycyny (nie mylić -doktor)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org