Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prokurator |
który to prokurator nie zezwolił na badanie lekarki w ostatniej głośnej aferze w Łomżyńskim szpitalu???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prokurator |
a co chcesz cos mu zrobic ?
|
|
wszyscy prokuratorzy w lomzy to banda idiotow i maminsynkow ktorych mama nie kochala i czesto zamykala w klozecie ze smierdzacymi gownami a oni bardzo plakali i pytali sie czemu mam mi to robi teraz maja troche wladzy i sie wyzywaja na lomzyniakach zabierjaca im ciezko zapracowane pieniadze i wolnosc zeby poprawic sobie statystyki
|
|
Anty!!!!!Tyś chyba dziecięciem prokuratorskim i to według twojego schematu
|
|
ptysiu, chcę się tylko dowiedzieć który jest jej kumplem , aby, na przykład- jadąc samochodem na cyku się też wykręcić się od badania krewki np.
|
|
audiomid aha rozumiem Ciebie :)
|
|
Lekarz to nie jest kierowca autobusu czy pijana sprzątaczka żeby podawać do publicznej wiadomości imię i nazwisko. To jest po prostu wyższa sfera.
|
|
kazik taka jest prawda wystarczy troche przesledzic ich poczynania w osttanim roku
|
|
Jest ustawa o anonimowosci :)
|
|
-->Antysemiteks Lepiej żeby twoich tekstów nie przeczytał jakiś prokurator, bo wtedy bliskie spotkanie trzeciego stopnia ...
|
|
wolnosc slowa jest czasy komuny juz sie skonczyly ze za slowa sie szlo do pierdla
|
|
oo zdaje sie ze miałeś do czynienia z nimi, kuku zrobili? meduza
|
|
hehe
|
|
cóż widzę że to który prokurator nie zezwolił pobrać krwi tej lekarce co była "na cyku" nie jest nikomu wiadome. Cóż tajne/poufne teraz symulacja: Jestem "Kowalski". Jadę po kilku dalekosiężnych "klinach". Stoi patrol - no drogówka. prosze dmuchnąć -nie ma sprawy, jedziemy potwierdzić -niestety źle się czuję- może jutro ,oki panowie policjanci uprzejmie kładą gościa na maskę przypuszczalnie -skuwają aby se krzywdy jakiej nie zrobił i mimo późnej godziny jadą na krewkę. A pan "Kowalski" który nie ma szczęścia być: 1.kuzynem jakiejś szychy,2.ważnym,ustosunkowanym urzędnikiem administracji państwowej,3.lekarz,adwokatem,duchownym i podobnej maści indywiduum; zostaje w krótkim okresie czasu wezwany przed "równe dla wszystkich" oblicze sprawiedliwości, a co będzie dalej każdy inteligentny obywatel sobie sam dośpiewa...
|
|
sam se dośpiewam nazwisko proroka od tej damuli pani P.lekarza medycyny (nie mylić -doktor)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |