Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe Wycieczki Szkolne. Gdzie można pojechać? |
Czekam na propozycje. Chodzi mi raczej o wycieczki 2- 3-dniowe. i do 250 zł. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe Wycieczki Szkolne. Gdzie można pojechać? |
|
Jest wiele możliwości - np. Olsztyn i teatr im. Jaracza . Po drodze można wpaść do Pisza i wypić kawkę w kawiarence pod ratuszem , gdzie Wańkowicz pisał 'Na tropach Sm,etka' . Tam też tanie noclegi można załatwić .
|
|
Ale zeby to byla jakas fajna ciekawa wycieczka (klasowa) ;) Na dwie nocee ;dd
|
|
za granice:)
|
|
za granice:) a chodzi mi dokladniej o druskienniki.Tutaj masz link http://www.ultram.pl/strona.php?30494 naprawde mozna milo i sympatycznie spedzic wycieczke.
|
|
Ja bym powiedziała ale nie wiem czy wszyscy wycieczkowicze mają 18 lat skończone?
|
|
Mają 15lat. ;p Mieliśmy jechać do Druskinników ale nie wypaliło po drogo i na jedną noc tylko.. chodzi mi o wycieczki tu w Polsce ;)
|
|
chodzi mi o jakies ciekawe miejsca. gdzie byliscie i bylo fajnie ;)
|
|
jedzcie do krakowa/ oświecim;p/ wieliczka ;p
|
|
W Kisielnicy u Jędruśia jest fajnie,a i czas jak szybko leci
|
|
do twierdzy łomża
|
|
W Łomży to by pielgrzymka do Częstochowy była najbardziej na miejscu.
|
|
a w Krakowie czy są jakieś takie rozrywki.. no wieciee nie tylko zwiedzanie i zwiedzanie ,bo to troche nudne :P ;))
|
|
a jakie ku**a rozrywki chcesz dziecko ? Bary Burdele ? Co Ci wiecej potrzeba ? Koks ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
no ja Ci dam dzieckoo.. downiee np. Aqua park, kino cos takiegoo
|
|
do kina to se w Lomzy idz wymyslil baran przez pol Polski do kina phi.
|
|
powyzsze rozrywki wszystko znajdziesz w Warszawie tylko na nocleg do Kobylki zeby bylo taniej.
|
|
polecam okolice Suwałk, biebrzański park narodowy, szlaki turystyczne http://www.wrotapodlasia.pl/pl/turystyka/szlaki+turystyczne/ to wszystko na podlasiu wiec cenowo wypada całkiem sensownie. zwłaszcza szlak tatarski, religii i rękodzieła ludowego sa bardzo ciekawe. w sprawie organizacji polecam PTTK Łomża lub w Białymstoku.
|
|
do Malborka, albo rowerami gdzieś nad rzekę pod namioty :) tylko pamiętajcie o kondonach
|
|
..
|
|
hahaha dobre jak najdalej jak najciekawiej i najdluzej i za darmo ..... bilety wszedzie kosztuja przejazd noclegi wyzywienie... za 250 zl najlepeij na majorke na 2 tygodnie 4 gwiazdki hotel podroz samolotem klasa biznes i jeszcze z rezerwacja na dobra pogode .... hahah takie rzeczy to tylko w erze .... chcesz dalej dluzej i ciekawiej to jest dalej .... za 200 zl to mozesz sie wybrac na 1 dniowa wycieczke do warszawy ... :))) stolyce se zobaczysz ... niektorym dalej sloma z butow wystaje ... jak tam drogo 45 zl wstep na caly dzien .... a transport myslisz ze do krakowa bedzie taniej ? chce sie fajnie trzeba zaplacic chce sie pojechac by nie siedziec w szkole to gdzie kolwiek byle jak najtaniej ,,,,
|
|
do warszawy na Kube wojewodzkiego wstep 50 zł he
|
|
No tak, jak sie nie ma nic konstruktywnego i wnoszącego do dyskusji do napisania to sie pisze bzdury. można zorganizować za 250zł ciekawy wyjazd z noclegiem. trzeba chcieć i poszukać a nie od razu wyśmiewać drwić i mieszać z błotem. _M_L_ masz jakieś doświadczenie w organizacji wyjazdów że tak negatywnie sie wypowiadasz?
|
|
ja mam doświadczenie, w takiej cenie nie wyrobią się z gorzałą !
|
|
weź jaki żal chyba jak coś pisze to wiem co pisze.. nie udzielaj sie jak masz glupoty gadac.
|
|
soul .. gdzie i jakie warunki .... transport kosztuje .... noclegi jak na kilka dni to musi byc wyzywienie przewodnik bilety wstepu ubezpieczenia ktos na tym musi zarobic ... ile masz kilometrow na litwe ? 200 ... i za drogo bylo .. gdzie wstep na caly dzien kosztuje 45 zl.... myslisz ze krakow ... hmm albo gdansk bedzie taniej ? gdzie dojazd kosztuje wiecej z racji odleglosci .... myslcie racjonalnie 200 zl to co to za pieniadze na wycieczke tym bardziej ze Autor: bum.bum.bum (---.introlan.pl) Data: 15-11-09 10:35 a w Krakowie czy są jakieś takie rozrywki.. no wieciee nie tylko zwiedzanie i zwiedzanie ,bo to troche nudne :P ;)) ktos chce za 200 zl nie wiadomo czego .... w polsce jest drogo.... wakacje (wycieczki) za graniczne wyjda taniej jak tu u nas ja to bym sie wybral na narty :-)) hehe ale to trzeba czekac sylwestra .. bo nie ma dni wolnych .. na 2 dni na narty w sumie niedaleko jest pare stokow dla poczatkujacych bo na wyjazd w gory 250 zl to raczej malo......
|
|
na KFC do Bialegostoku
|
|
bez przesady że niema wycieczek za 200 zł w tamtym roku pojechaliśmy w góry i było tanio chyba 345zl i na 3 noce napewno bysmy wybrali sie na dwie noce i w takiej rozsądnej cenie. ;//
|
|
przez rok ile inflacja poszla do gory ? to 350 zl a nie 250 jak by nie patrzyl o 1/3 wiecej za 350 zl to moze by i cos pomyslal
|
|
_M_L_ to są propozycje za mniej niż 250zł - http://www.zieloneszkoly.obozy.com/pokaz.php?idk=9 wyjazdy z jednym noclegiem. niektóre za mniej niż 200zł. czyli krótko mówiąc- nawet nie sprawdzisz a prowadzisz mega dyskusje.
|
|
a z podanych wyżej przy odpowiedniej liczbie uczestników nawet 3 dniowa w pięknej okolicy-w górach :) powodzenia w organizacji : bum.bum.bum :)
|
|
dobra wescie sie odwalcie jak macie takie glupoty pisac..
|
|
W Janowie Lubelskim powstał niedawno fajny park rekreacji - Zoom Natury. Park linowy, plaża, ścieżki rowerowe - jest co robić. Takie miejsce jest idealne na wycieczkę szkolną. Jestem, póki jestem.
|
|
JASNE ZE DO VENEDY
|
|
'a w Krakowie czy są jakieś takie rozrywki.. no wieciee nie tylko zwiedzanie i zwiedzanie ,bo to troche nudne :P ;)) no ja Ci dam dzieckoo.. downiee np. Aqua park, kino cos takiegoo' Po co jakies parki i ciekawe miejsca proponowac takiemu burakowi? _____________________________________________________
|
|
Ja jebie, nawet tu sie idioto z reklama wpierdolisz? do tematu sprzed kilku lat?
|
|
do czestochowy ---------------------------------------------
|
|
Może Toruń-Biskupin-Gniezno lub Czarnolas-Nałęczów-Kazimierz Dolny-Sandomierz ???
|
|
Będąc z dziećmi na wycieczce w Warszawie zwiedzaliśmy Centrum Kopernika, Muzeum Powstania Warszawskiego, Zoo itp :) Może trochę oklepane, ale było fajnie :) A nocowaliśmy w hostelu Fabryka. Bardzo klimatyczne miejsce i nie było drogo. My byliśmy w tamtym roku więc jak coś można zadzwonić i zapytać.
|
|
Za 250 ciekawą dwudniową wycieczkę będzie niełatwo (chyba że nocleg o naprawdę niskim standardzie i niedaleko). Z ciekawych (moim zdaniem) pomysłów na wyjazdy po okolicy: - Biebrzański oraz Narwiański Park Narodowy, przy okazji Tykocin i Choroszcz, a także Supraśl z Muzeum Ikon lub Puszcza Knyszyńska, lub też Kruszyniany - Ziołowy Zakątek pod Ciechanowcem w połączeniu z farmą alpak (o ile jeszcze można ją zwiedzać) i Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu, a potem dalej, gdzieś nad Bug (Podlaski Przełom Bugu np.), - Pułtusk i \"Lekcja dobrych manier przy stole\" - o ile jeszcze na zamku to robią, a do tego np. Modlin i Warszawa, - Wigierski Park Narodowy z przejażdżką kolejką wigierską i rejsem po jeziorze Wigry (lub po Kanale Augustowskim), wypad do Suwalskiego parku Krajobrazowego. Ale przypuszczam, że to niekoniecznie ciekawe tematy dla młodzieży ;) Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Polecam http://www.podrozezklasa.pl. Znajdziesz tutaj bazę atrakcji turystycznych z cennikami biletów + bazę noclegową dla szkół również z cenami. Zawsze można sobie coś dobrać i wyliczyć.
|
|
Jak na wycieczkę szkolną to warto zobaczyć stolicę Polski. Warszawa to piękne miasto z wieloma atrakcjami i zabytkami. Tu znalazłem http://cudaarchitektury.pl/co-warto-zobaczyc-w-warszawie/ bardzo ciekawe zestawienie miejsc godnych zobaczenia i zwiedzenia w stolicy. Sam w Warszawie byłem już kilka razy i niedługo też się tam wybieram.
|
|
Topikalna Wyyspa w NIemczech = Berlin, ale to zdecydowanei budżet ponad 250 zł
|
|
Jak szkolna wycieczka to Zakopane. Dużo atrakcji do zwiedzania dla dzieci. Dla osób indywidualnych nie polecam bo tłok i drogo.
|
|
Ranczo z Alpakami się rozbudowało i będzie przyjmować grupy. Trzeba się tylko umówić przed przyjazdem. Na fejsie można ich znaleźć jako \" Ranczo na Sówce.
|
|
Polecam odezwać się do łomżyńskiej firmy Komaro. Organizują bardzo fajne wyjazdy, obozy zimowe i letnie oraz tzn. zielone szkoły. Nie robią szablonowych scenariuszy, tylko dopasowują się do oczekiwań zamawiającego. No i z racji, że to miejscowa firma, z pewnością mogą to zrobić taniej, niż wielkie biura podróży, gdzie oczywiście prezes musi zgarnąć swoją dole.
|
|
zdecydowanie. jest gdzie jezdzic atrakcji tez
|
|
A interesuje cię wycieczka szkolna np. po Gdańsku ? W tym biurze turystycznym mają ciekawe oferty więc zerknij sobie i zobacz. Z tego co wiem zapewniają też przewodnika, autokar na wycieczkę. Myślę że warto zastanowić się, ale na ich stronie na pewno dowiesz się więcej szczegółów odnośnie wycieczek szkolnych.
|
|
Jak wycieczka szkolna, to tylko z aktywnościami fizycznymi! Tak jak piszą w tym artykule o kreatywnych wycieczkach szkolnych w góry, dobrym wyborem może być wyjazd do parku linowego albo na paintball. Moim dzieciakom się podobało :)
|
|
Wynaujem autokaru w Krakowie. Jaką firmę polecicie do wynajęcia? I na jakie rzeczy zwrócić uwagę przy wynajmie?
|
|
Liczą się na pewno: Stan techniczny pojazdu: Przed wynajmem sprawdź stan techniczny autokaru. Powinien być on regularnie serwisowany i przeglądany, a także spełniać wszystkie wymogi bezpieczeństwa. Rozmiar i wyposażenie: Upewnij się, że autokar jest odpowiedniego rozmiaru, aby pomieścić wszystkich uczestników wyjazdu. Zwróć uwagę na wygodę foteli, dostępność klimatyzacji, toalety, systemu nagłośnienia oraz ewentualnych dodatkowych udogodnień. W Krakowie mogę polecić kontakt na przykląd z firmą https://www.migdaltrans.pl Mają doświadczonych kierowców.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |